Hevosia ja maanviljelyä – Toca Bocan Life-sarja täydentyy taas

Toca Boca on julkaissut nopeaan tahtiin uusia osia Life-sarjaansa. Viimeisimmät roolileikkisovelluksista sijoittuvat maatilalle. Ensin tuli Toca Life: Farm. Nyt Toca Life: Stable.

Viimeksi mainittua emme ole ehtineet vielä kokeilla, mutta kuuleman mukaan siinä pääsee ratsastamaan ja talleille hoivaamaan ihania heposia. Kas tässä traileri:

Toca Life -pelit ovat moderni versio nukkekoti- tai paperinukkeleikeistä. Sovellukset ovat toimintaperiaatteletaan keskenään samanlaisia, mutta ne sijoittuvat erilaisiin ympäristöihin esimerkiksi kouluun tai lomakohteeseen.

Ympäristöt mahdollistavat täysin vapaan leikin. Tarjolla on laaja valikoima pelihahmoja, joiden joukosta jokainen löytää takuulla omanlaisensa. Hahmoja voi syöttää, juottaa ja pukea. Ne käyvät parturissa ja juhlissa. Joskus ne joutuvat putkaan tai järjestävät teatteriesityksen. Vain lapsen mielikuvitus on rajana.

img_3215

Lisämaksuttomat ja mainoksettomat Toca Lifet ovat lähtökohtaisesti silkkaa hauskuutta. Ne ovat värikkäitä, viihdyttäviä ja humoristisia, mutta aina on löydettävissä jotain opettavaistakin. Ainakin, jos vanhempi haluaa niiden avulla jotakin opettaa.

Toca Life: Farm -maanviljelysovelluksen avulla lapsi pääsee esimerkiksi tutustumaan maatilan elämään ja oppii muun muassa sen, miten ruoka päätyy jalostuksen kautta kauppoihin sekä mitä kaikkea eri raaka-aineista voi valmistaa.

Eläimiäkin pääsee hoivaamaan, ihan lannan luomisesta alkaen, ja toki pelissä myös viljellään maata ja hoidetaan kasveja.

img_3217

Kaikki sarjan aikaisemmat pelit ovat olleet meillä kovassa käytössä eikä vähiten siksi, että niillä saa myös kaverin kanssa herkulliset roolileikit aikaan.

Eivätkä Toca Lifet sisällä puhetta tai tekstiä, tietenkään, sillä näissä lasten on keksittävä juoni ja dialogi ihan itse.

Pelin kulkua voi muuten myös videoida ja omaa puhetta äänittää videon päälle. Aivan loistavaa viihdettä koko perheelle ja maailman yksinkertaisin tapa ohjata ihan oma elokuva!

Kiinnostuitko? Lue juttumme sarjan sarjan aiemmista peleistä, jotka ovat sijoittuneet kaupunkiin, pikkukaupunkiin, kouluun ja lomamatkalle.

Pelit ovat tällä hetkellä tarjolla Applen laitteille sekä Androidille. Toca Life: School löytyy kuitenkin myös Windowsille!

Katso farmipelin traileri

Sovellukset pääset hankkimaan tästä:

Toca Life: Farm: iOS, Android
Toca Life: Stable, iOS. AndroidKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *