Työkoneita ja lumenluontipuuhia pienille Sago Mini -faneille

img_2659

Sago Mini -pelisarjassa on sovellus, jossa vilpoisiin talvipuuhiin virittäydytään raskaiden työkoneiden ja söpöjen eläinten kanssa.

Talvikuormurit ja kaivurit -peli muistuttaa kovasti aiemmin julkaistua Trucks and Diggers -kaivinkonepeliä. Hiekan sijaan tällä kertaa työkoneiden avulla siirellään paikasta toiseen vain lunta ja hiekkalinnan sijaan rakennetaan lumilinna.

img_2662

Noin 2-4-vuotiaille sopivan pelin juoni kulkee näin: Ensin valitaan aloitusnäkymästä sormella tökkäämällä houkuttelevin työkone. Sitten sen avulla siirrellään kuorma-auton lavalle lunta.

Kolmannessa vaiheessa autetaan marsua ajamaan kuormuri tietä pitkin rakennuksille ja puretaan lasti.

Kun lunta on kipattu paikalle tarpeeksi monta kierrosta, syntyy linna, joka koristellaan valmiita koristeita, esimerkiksi joulukuusia ja paketteja rakennelman päälle raahaamalla.

img_2664

Peli on erittäin helppokäyttöinen, puheeton ja tekstitön. Sago Minien tapaan se on myös kiltti ja turvallinen. Pelaaminen käy helposti sormella tökkimällä ja vetämällä.

Tämän pelin avulla kadulla aurauskalustoa bongannut natiainen pääsee kokeilemaan kojeita ihan itse, ja mikä parasta, sen avulla voi muistella talvisia lumileikkejä silloinkin, kun ulkona porottaa aurinko ja helottaa helle!

Voit ladata sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Holiday Trucks and Diggers
Androidille peli löytyy täältä: Holiday Trucks and DiggersKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *