Retrohenkisestä kissapelistä innostuu aikuinenkin

Jos päähenkilönä on kissa, joka haluaa supersankariksi, ei peli kerta kaikkiaan voi olla huono. Tai no, voisi kai se jotenkin ehkä ollakin, mutta onneksi Super Phantom Cat täyttää söpön aiheen asettamat odotukset.

img_2038

Kyseessä on retrohenkinen tasohyppelypeli, jossa tällaisille peleille ominaiseen tapaan edetään kolikoita keräillen ja vihollisöttiäisiä vältellen. Humoristisen ja kekseliään pelin maailma on värikäs ja musiikinpimputus iloinen.

Super Phantom Cat ei ole ihan pikkulasten juttu, koska sen pelaaminen vaatii jo hieman kehittyneempiä motorisia taitoja. Se on omiaan koululaiselle tai sitten vanhemmalle pelattavaksi niin, että lapsi katsoo vieressä.

img_2036

Itselleni pelistä tuli kovasti mieleen Super Mario Bros. Jos Mario on omasta nuoruudesta tuttu, käynee Super Phantom Catinkin pelaaminen kuin tanssi. Mielestäni pelituntuma iPhonella on toimiva, vaikka mielellään sitä peliohjaimeen tällaisen pelin kanssa aina tarttuisikin.

Super Phantom Cat sisältää paljon pelattavaa, joten sen on helposti hintansa väärti. Peli toimii ilman nettiyhteyttä, joten se on oivallista viihdykettä nuorisolle ainakin lentokoneessa ja muissa netittömissä paikoissa.

Katso pelin traileri!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Super Phantom Cat
Androidille peli löytyy täältä: Super Phantom CatKategoriat:7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *