Viihdevintiöt on jo kaksivuotias – tässä blogin luetuimmat jutut

Listasin parivuotisen bloggaustaipaleeni kunniaksi Viihdevintiöiden noin 150 artikkelin joukosta luetuimmat. Ainakin klikkausten perusteella lukijoita kiinnostavat eniten oppimispelit. Ja Ryhmä Hau.

Pääset lukemaan artikkeleita otsikoita klikkaamalla!

1. 10 opettavaista iPad-peliä lapsille

Opettavaiset pelit kiinnostavat vanhempia. Ja jos sovellus on hyvin tehty, se kiinnostaa myös nuorta pelaajaa. Listan pelit täyttävät kriteerit. Mukana myös Pikku Kakkonen!

 

2. Pokémon GO koukuttaa ja saa hien pintaan

Viihdevintiöt testasi uutuuspeliä ensimmäisten joukossa ja kertoi ensimmäisenä pelin rantautuneen myös Suomeen. Pokémon-huuma nosti pelintestauspostauksen yllättäen parissa viikossa blogin luetuimpien juttujen joukkoon.

 

3. Pienet koirat konsteillaan kielimuurin hajottaa

Vastustin aluksi englanninkielisen pelin hankkimista, mutta olin väärässä. Peli oli menestys. Näköjään aika monia muitakin kiinnostaa Ryhmä Hau. Postauksessa on juttua myös Max ja Meeri -pelistä. Lukikohan joku jutun sen takia?

IMG_4604.PNG

4. Ryhmä Haun uusi pentu

Pentupoppooseen tuli uusi koira! Everest, joka sittemmin sai suomenkielisen nimen Halti, seikkaili pelissä jo ennen Pikku Kakkosta. Ja tokihan me siitä kerroimme.

 

5. 5 iPad-peliä pienelle lapselle

Ihan pienetkin lapset voivat pelata tai oikeammin leikkiä digitaalisilla leluilla. Koska uusia sovelluksia tulee koko ajan lisää, en kokoaisi ehkä enää samanlaista listaa. Täytyykin harkita aiheesta uutta postausta! oikein hyviä pelejä nämä vanhemmatkin silti ovat.

img_9662

6. 9 hauskaa matematiikkasovellusta lapsille

Taas opettavaista! Tämä postaus päivittyy edelleen pikku hiljaa sitä mukaa, kun testailemme uusia matikkasovelluksia.

 

7. Tabletin avulla kellon voi oppia yhdessä hujauksessa

Otsikkokin sen kertoo: Kellon opettelu pädillä on tosi kätevää. Suomenkielisiä sovelluksia kelloharjoituksiin ei vain ole liikaa. Moji kello täyttää tarkoituksensa kuitenkin hyvin.

IMG_5902

8. Esan ja Caretan sanaseikkailu tukee lapsen lukuharjoituksia

Lukemaan opettavia sovelluksia on saatavilla jo runsaasti. Pöllön ja kilpparin tähdittämä peli on kivan leikkisä ja samalla tehtävänsä hyvin täyttävä vaihtoehto.

 

9. Möllit on yhteistyötä vaativa moninpeli koko perheelle

Ihanat Möllit! Ei lukemista eikä matikkaa, vaan hauskaa yhdessä! Tämän Pikku Kakkosen julkaiseman ilmaispelin pitäisi löytyä jokaisen lapsiperheen tabletista.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: