Liikkuja palkitaan timanteilla – Reima ja Suunto kannustavat lapset ulkoilemaan kännykkäpelin avulla

reimaMonessa perheessä pohditaan, miten lapsen saisi liikkumaan enemmän. Ensi syksynä markkinoille tulee härpäke, jonka luvataan kannustavan aktiivisuuteen pelin avulla.

Reiman ja Suunnon yhteistyössä on syntynyt vaatemallisto sekä liikettä mittaava sensori.

Suunnon kehittämä sensori kerää tietoa lapsen aktiivisuudesta pitkin päivää. Kerättyä dataa pääsee tarkastelemaan ReimaGo-sovelluksessa. Palkinnoksi liikkumisesta lapsi saa sovelluksessa pelihahmolleen jalokiviä, joiden avulla voi edetä tasolta toiselle ja ostaa lisävarusteita.

Myös vanhemmat voivat seurata lastensa aktiivisuutta sovelluksen avulla.

Reimalta kerrotaan, ettei sensori laske kulutettuja kaloreita tai askeleita, vaan tarkoitus on kerätä tietoa ainoastaan liikkeestä. Pelin tarkoitus taas on herättää lapsen mielenkiinto ulkoiluun olematta kuitenkaan liian koukuttava.

Sensori on vedenkestävä ja sen luvataan toimivan kylmässäkin. Sitä voi käyttää minkä tahansa taskullisen vaatteen kanssa, mutta ReimaGo-malliston vaatteissa on hihassa erityisesti tarkoitukseen suunniteltu tasku laitteen kiinnittämistä helpottavine liittimineen.

Sensori tulee kauppoihin syksyllä 2016 ja se maksaa noin 50 euroa. Laitteen kanssa yhteensopiva sovellus on App Storessa ilmainen.Kategoriat:Sovellukset, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *