Jalalla koreasti maksutta – Toca Dancen ilmaisversiossakin riittää pelattavaa

img_9336Toca Boca julkaisi taannoin uuden tanssiaiheisen sovelluksen. Toca Dancesta on tarjolla kuitenkin myös yksinkertaisempi versio, jonka avulla pelituntumaa pääsee kokeilemaan maksutta.

Pelin tarkoituksena on luoda ihkaoma tanssiesitys. Tanssijoille valitaan esiintymisasut, ja koreografia kootaan sormella hahmoa musiikin tahtiin liikuttamalla. Yhteen tanssiin on mahdollista sisällyttää kuusi erilaista liikesarjaa.

Kun koreografia on valmis, mennään lavalle ja pelihahmot esittävät pelaajan luoman tanssin. Esityksen lomaan voi laittaa erikoistehosteita kuten savua ja tulta. Lisäksi taustalle voi äänittää buuausta tai hurrausta ja lavalle heittää kananmunia tai ruusuja. Omasta esityksestä tehdyn videon voi lopuksi tallettaaa pelilaitteen muistiin ja näyttää kavereille.

Viihdevintiöiden oma taidepläjäys nähtävissä tuossa alla.

Peli on loppujen lopuksi melko yksinkertainen, mutta hei, se on ilmainen ja lisäpelattavaa saa ostaa, jos pelistä tykkää. Maksullisessa versiossa pelihahmoja ja vaatteita on enemmän, samoin musiikkivaihtoehtoja. Ja kyllä ilmaissovelluksestakin iloa useammaksikin pelikerraksi riittää. Tanssimuuveista innostuvalle lapselle peli on varmasti hyvä valinta.

Peli sopii mielestäni noin 4–8-vuotiaille. Se ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia, mutta pelin alussa mainostetaan luonnollisesti mahdollisuutta ostaa Toca Dancen maksullinen versio. Ostot ovat kuitenkin lapsilukon takana.

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi täältä: Toca Dance Free Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *