Peleillä apua maapallolle – suomalaisfirmatkin mukana WWF:n kampanjassa

img_9273Apple ja useat sovellusfirmat ovat aloittaneet yhteistyön WWF:n kanssa. Apps for Earth -kampanja kerää rahaa sekä lisää tietoisuutta WWF:n toiminnasta pelien avulla.

Tempaus kestää 24.4. asti. Rahat käytetään WWF:n mukaan metsien ja villieläinten sekä sisävesien ja merten suojeluun.

Käytännössä kampanja tarkoittaa sitä, että peleihin on sijoitettu teeman mukaista sisältöä tai sovelluksen sisäisenä ostona voi lahjoittaa rahaa WWF:lle.

Suomalaisista pelifirmoista mukana ovat muun muassa Rovio ja Supercell. Rovion Angry Birds 2 -pelissä on meren suojeluun liittyvä teema. Supercellin Hay Dayssa taas saa ostaa timantteja, joiden tuotto menee WWF:lle.

img_9271Lahjoittaa saa niin ikään yhdessä Viihdevintiöidenkin suosikeista, TinyBopin Maapallossa, jossa ei tavallisesti sovelluksen sisäisiä ostoja ole. 99 sentin suuruinen lahjoitussumma on aloitusruudulle ilmestyvässä mainoksessa lapsilukon takana. Kannattaa silti tarkistaa, ettei lapsi lahjoita rahaa vahingossa.

Yhteensä kampanjassa on mukana 27 pelifirmaa. Suomalaisista yrityksistä kampanjaan osallistuu jo mainittujen lisäksi Sumoing Recolor-värityspelillään ja Seriously Best Fiends -puzzlellaan. Erityisesti lasten suosimista peleistä mainittakoon Cut the Rope Magic, jonka on kehittänyt venäläinen Zeptolab.

Kampanja on näkyvästi esillä myös Applen sovelluskaupan etusivulla.Kategoriat:Yleiset artikkelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *