Rakenna oma palikkamaailma – luovaa puuhaa alle kouluikäisille

Toca Boca

Toca Builder on hauska rakentelupeli pienille, joilla ikä tai taidot eivät ehkä vielä riitä Minecraftin pelaamiseen.

Kyseessä on jo vähän vanhempi, mutta yhä oikein mainio rakentelupeli. Siinä suunnitellaan ja luodaan kuuden pienen rakentajaukkelin avulla omaa maailmaa palikoita rakennusvälineenä käyttäen.

Kullakin ukolla on omat erikoistaitonsa, joita saa käyttää vapaasti, luovasti ja itse harkiten ilman sääntöjä tai aikarajoituksia.

Peli on suunnattu App Storen mukaan 6–8-vuotiaille. Mielestäni se sopii hyvin nuoremmillekin, varsinkin sen jälkeen, kun pelin jujun on hiffannut. Ukkojen ohjaaminen vaatii avaruudellista hahmotuskykyä sekä hieman taitoakin. On ihan lapsesta kiinni, miten homma lähtee sujumaan ja kuinka paljon lopulta melko yksinkertaisesta pelistä saa irti.

Sisällön puolesta peli sopii ihan kaikille. Se ei sisällä sovelluksen sisäisiä ostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Se on myös tosiaan oiva harjoittelupeli heille, joille Minecraftin seitsemän vuoden ikäraja on vielä este.

Kannattaa myös vilkaista, kuinka huikealta näyttää Toca Bocan uudempi rakentelupeli, Toca Blocks.

Minecraftia hinkuvien lasten perheissä kannattaa taas vilkaista kirjoittamani Mine-juttu!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Builders
Sovelluksen saa myös AndroidilleKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *