Toca Bocan kaupunkipeliin saatiin jälleen uutta pelattavaa

IMG_6951Suosikkipeliin saatava lisäpelattava ilahduttaa aina. Kaikkein parasta on tietysti silloin, kun lisämatsku tulee pyytämättä ja yllätyksenä ilmaiseksi.

Jo ennestään tosi kivaan Toca Life: Cityyn on ainakin iOS-laitteille jo tarjolla olevan päivityksen myötä tullut uusi pelialue, räätäli, missä ompeluhommien lisäksi voi myös sovitella erilaisia vaatteita.

Eipä ollut taas pienen ihmisen riemulla rajaa, kun hän päiväkodista tultuaan alkoi mitään aavistamattomana Toca-leikit ja huomasi kaupungissa uuden rakennuksen. Myös uusi hahmo ”Piparkakkupää” tuntui olevan huisi. (Kyseessä on kai jonkun sortin hassu jouluhahmo.)

Vaikka muutama euro ei tuntunut alun perinkään hurjalta summalta Toca Cityn kaltaisesta pelistä, ovat päivitykset tervetullut lisä. Eipähän pääse kyllästymään niin helposti.

Pikku hiljaa päivittyvä peli on oikeastaan ehkä jopa hauskempi kuin se, että kaiken olisi saanut kertalatauksella. Ainakin lapsi ilahtuu aina aivan kauheasti lempipeleihin tulevista pienistäkin uudistuksista.

Tähän aikaan vuodesta moniin sovelluksiin saadaan muuten joulupäivityksiä, joten kurkkikaahan sitä päivitettävien sovellusten listaa, jos laitetta ei ole säädetty lataamaan päivityksiä automaattisesti!

Lue lisää sovelluksesta: Toca Bocan kaupunkipeli innostaa monenlaiseen leikkiin ja Video tuli peliin – leikin lomassa syntyy vaikka oma tv-ohjelma

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Life: City
Androidille peli löytyy tästä: Toca Life: City
Ja Windowsille täältä:Toca Life: City

 Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset, Windows Phone

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *