Pikku Kakkonen tarjoaa digitaalisen joulukalenterin

Hei, etsitkö Pikku Kakkosen digitaalista joulukalenteria 2021? Siitä löytyy juttua täältä!

 

Pikku Kakkosen nettisivu ja sovellus ovat päivittyneet jouluisiksi. Tavanomaisten pelien ja puuhien lisäksi tarjolla on jouluista tutkittavaa metsäneläinten koloissa sekä joulukalenteri, joka paljastaa päivittäin uuden minipelin.

Kahden ensimmäisen luukun peleissä laitetaan eläimet laskemaaan mäkeä sekä päästään ottamaan omia valokuvia ja koristelemaan ne. Molemmat puuhat ovat kestoltaan lyhyitä ja sopivat Pikku Kakkosen tyyliin ihan pienellekin lapselle. Kalenterin lisäksi lapsi pääsee tutkimaan nallen, oravan ja harakan pesäkoloa, joista löytyy runsaasti interaktiivista tökittävää.

Virtuaalinen joulukalenteri on oikein kiva (ja ekologinen) idea. Onnistuisikohan sellainen jo ensi vuonna korvaamaan kotiimme jälleen kerääntyneet krääsä- ja suklaakalenterit? Todennäköisesti ei, mutta aion silti yrittää.

Pikku Kakkonen: iOS, Android
(Metsäneläinten joulu löytyy sovelluksesta loppiaiseen 2016 asti)

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *