Toca Bocan pikkukaupungissa saa olla rosvo tai poliisi

IMG_4699.PNGMainio Toca Boca tarjoaa uuden pelinsä kunniaksi (tai oikeammin sitä mainostaakseen) vanhempaa, Toca Life: Town -peliään iLaitteille ja Androidille ilmaiseksi. Alennus on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa ladata nopeasti sovellus pois kuleksimasta.

Meillä Toca Town ja sitä seuranneet muut Life-sarjan pelit ovat olleet kovassa suosiossa. Noin 3–6-vuotiaille sopivassa pelissä pääsee tutkimaan vapaasti ja päämärättömästi kaupunkia sekä sen rakennuksia, kauppaa, koteja ja poliisiasemaa.

Kaupunkinäkymässä tönöttäviin taloihin voi mennä tökkäämällä sisään, asuttaa niihin ihmisiä ja liikutella esineitä. Vähän kuin nukkekodilla leikkisi.

Tarjolla on iso kavalkadi erinäköisiä hahmoja, joista lapsi saa itse valita mieluisimmat. Peli kutkuttaa mielikuvitusta ja kannustaa roolileikkeihin.

Testitenavan mielestä parasta Toca Townissa on se, että siellä on myös putka, johon voi laittaa rosvoja (tai keitä vain). Yleensä telkien taakse onkin joutunut poliisi.

Poliisihommien lisäksi hauskaa on ollut kasvimaan hoitamisen ja ravintolan pitämisen parissa. Muiden Toca Life -pelien tapaan myös leikin tallentaminen videoksi onnistuu!

Sovellus ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai lisäostoja.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Life: Town
Peli on saatavilla myös Android- ja Windows-laitteille.Kategoriat:Android, iOS (Applen laitteet), Windows Phone

Avainsanat:,

1 vastaus

Paluuviitteet

  1. Toca Bocan kaupunkipeli innostaa monenlaiseen leikkiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *