Ryhmä Haun uusi pentu!

IMG_4603.PNGHankin jokin aika sitten Testitenavalle Ryhmä Hau -pelin. Vaikka sovelluksen englanninkielisyys aluksi hieman epäilytti, saavutti peli pian suuren suosion.

Kun Ryhmä Hau oli tahkottu muutamaan kertaan läpi, alkoi nurina: ”Koska tähän peliin tulee päivitys?” ”Koska Ryhmä Hauhun tulee lisää pelattavaa?”

No nyt on tullut. Valitettavasti lisätaso on maksullinen, mutta pakkohan se pari euroa lisää oli pulittaa, kun lapsi huomasi, että Ryhmä Haussa on uusi pentu, Everest!

Koirat Samppa, Rolle, Rekku, Toma, Vainu ja Kaja siis pelastavat yhdessä uuden, lumisesta vuoristosta kotoisin olevan pennun kanssa. Pikku Kakkosessa emme ole uutta koiraa vielä bonganneet, mutta kaipa se sinnekin piakkoin putkahtaa. Yhdysvalloissa uusi pentu nähtiin ensimmäistä kertaa vuoden 2014 loppupuolella, sarjan toisen kauden kuudennessa jaksossa.

Pelipäivityskin on ihan kelpo. Everest kirmaa lumisessa kaupunkimaisemassa. Tarkoitus on pelastaa autonsa kanssa lumihankeen juuttunut pormestari pulasta.

Testitenava oli uudesta koirasta ja lisäpelattavasta ihan pähkinöinä. Äitikin tykkäsi, sillä pentupoppoon ärsyttävän silmiinpistävä miesylivoima täydentyi reippaalla tyttökoiralla.

Lisäys: Everest on suomeksi nimeltään Halti ja sen kauan odotettu ensiesiintyminen Pikku Kakkosessa oli 6.2.2016.

Lue myös:

Ryhmä Haun uusi koira on Tracker – suomeksi Valpas
Pienet koirat konsteillaan kielimuurin hajottaa

Voit ladata Ryhmä Haun:
iPadille: Paw Patrol – Rescue Run HD
iPhonelle: Paw Patrol – Rescue Run
(Saatavana myös Android-laitteille.)Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *