Veikeät eläimet panevat diskojalkaan vipinää

IMG_3749.PNGNampa Forest on viisi vallan vekkulia minipeliä sisältävä sovellus alle 5-vuotiaille lapsille. Kyseessä on värikäs, humoristinen ja turvallinen leikkikalu vailla lisäostoja tai mainoksia.

Hulvattomien ja hassusti äänetelevien eläinten tähdittämissä minipeleissä leikitään kukkaniityllä, tehdään uimahyppyjä, pukeudutaan hienoiksi, poksautellaan ilmapalloja ja etsitään kaloille pareja.

Kunkin osion läpäisyn jälkeen eläimet laittavat tassulla koreasti diskopallon välkkeessä.

”Tipu sammutti valot!”

Jorailuosuus ilahdutti Testitenavaa aivan erityisesti, ja tanssi tarttui pelaajaankin. Aivan parasta Tenavan mukaan kuitenkin oli, kun eläimet sai pukea naamiaistamineisiin. Myös vedenalaisen parinetsintäpelin keskeyttänyt huisi hai nauratti. Kesken pelin ruutuun tupsahtaa toisinaan muitakin yllätyksiä, joten pelikokemus ei ole aina samanlainen.

IMG_3739.PNGSovelluksen käyttöön pääsee kiinni helposti, vain kokeilemalla. Se ei sisällä puhetta tai tekstiä, ja epävarmempaa pelaajaa varten ruudulle ilmestyy vihjeitä peliä edistävästä tökkäisykohdasta. Itsenäiseen pelailuun pystynevät siis pienimmätkin.

Veikeät hahmot ovat pelin kehittäneen Nampa Designin perustajan, Sara Vilkon käsialaa. Kyseessä on Ruotsissa majaa pitävän pelifirman ensimmäinen julkaisu. Hienoa työtä! Tykkäämme!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa Forest

Tutustu myös muihin Nampa-peleihin: 

• Nampa Design tekee pelejä pienimmille – tällä kertaa eläimet tanssivat tivolissa
• Eläinten kanssa lomalle – värikäs ja hauska Nampa Holiday sopii pienimmillekin pelaajilleKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *