Nikkarointia ja musisointia pienimmille eläinkaverien kanssa

IMG_3230.PNG

Toca Boca, Dr. Panda ja Sago Mini ovat olleet perheemme vakiobrändejä, mitä pelihankintoihin tulee. Lapsilähtöisissä ja turvallisissa peleissä on mistä valita, ja uutuuden voi antaa pikkuisiin käsiin oikeastaan vaikka itse ensin testaamatta. Niin luotettaviksi näiden tekijöiden pelit ovat kokemuksen karttuessa osoittautuneet.

Pelifirmoille on yhteistä se, että ne luottavat sovelluksesta toiseen samoihin tai samantyyppisiin hahmoihin. Vaan mitäpä sitä hyväksi havaittua vaihtamaan? Ainakin meillä lapsi hinkuu uutta peliä aina, kun huomaa Sago Miniltä sellaista pukkaavan.

Vaikka suloisissa ja turvallisissa eläinpeleissä ei kolmannen osapuolen mainoksia nimittäin olekaan, mainostetaan firman omia uutuuksia aloitusnäkymässä siekailematta. Ja tokihan lapsi ne sieltä huomaa haluta.

Vaan eipä ole karkkipussin hintainen peli-investointi aina silloin tällöin lompakolle kallis. Ja parempaa peli hampaille tekee kuin karkki, joten taas ollaan yhtä Sago Miniä kokeneempia.

”Mä soitan tosi söpöä musiikkia sahalla!”

Aivan uusi Sago Mini Toolbox on kanadalaisfirman kolmastoista peli. Aiheena ovat, ah niin kiehtovat mutta tosielämässä lapsilta kielletyt, työkalut.

IMG_3228.PNG

Monipuolisessa pelissä pääsee eläinten johdolla vasaroimaan, poraamaan, saksimaan ja sahaamaan. Aikarajoituksia, pistelaskuja tai erityistä päämäärää ei Sago Minin tyyliin ole, vaan pelaaja saa toimittaa haluamiaan puuhia vapaasti vailla rajoituksia – tai riskiä itsensä satuttamisesta.

Kiva erikoisuus on remontointia tahdittava, nikkarointipuuhista lähtevä musiikki. Näin käsissä on tavallaan myös soittelupeli.

Toolbox on suunnattu 2–4-vuotiaille. Ikäsuositus osuu mielestäni aika lailla kohdilleen, sillä ainakin meillä lähes viisivuotias tuntui olevan loppujen lopuksi melko yksinkertaiseen kalujen naputteluun jo vähän vanha, vaikka alkuinnostus olikin melkoinen ja hahmot vallan valloittavia.

Vuoden pari nuoremmalle vesselille hyväntuulinen rakentelu- ja musiikkipeli lienee aivan nappi valinta.

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia.

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Toolbox.
Saatavana myös Android-laitteille Google Play -kaupasta.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *