Pienten lasten autopelissä saa tuunata ja hurjastella

Päristelyhommista tykkäilevät iPanat voivat ottaa renkaat alleen Pepi Garage -autopelissä.

Kyseessä ei ole ihan perinteinen rallipeli, vaan ajamisen lisäksi Pepin parissa pääsee koettelemaan luovuuttaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Pepi Garage

Peli on kaksiosainen. Ensimmäisessä osassa valitaan neljästä vaihtoehdosta mielekkäin auto kuskeineen sekä tuunataan menopelistä maailman hienoin maalaamalla, renkaita vaihtamalla ja kaikenlaisia härpättimiä kiinnittämällä.

Toisessa osassa tällä ihmeautolla lähdetään tien päälle.

”Isi auta! Mä haluan saada kaikki palkinnot!”

Selvitettävänä on erilaisia ratoja, joista osa on helpompia ja osassa on enemmän haastetta. Radat eivät ole vain suoraa posotusta, vaan välillä täytyy vähän miettiä, miten eteenpäin pääsisi.

Autoa liikutetaan kaasua ja pakkia sormella painamalla, ja siinä on myös pomppuominaisuus, joka on avuksi epätasaisessa maastossa.

Pepi Garage

Halutessaan radan varrelta voi kerätä autoon lisäosia, joiden tavoittelu tuo peliin vieläkin enemmän haastetta ja vaatii toisinaan ongelmanratkaisukykyä.

Kehittäjän mukaan Pepi Garage on suunnattu 3–7-vuotiaille. Pelissä on kuitenkin sen verran haastetta, etten hankkisi sitä vielä kolmevuotiaalle. Pikkuisimmat autofanit saanevat enemmän irti esimerkiksi Sago Mini Road Tripistä, joka on tätä Pepiä huomattavasti helpompi käyttää.

Muista Pepi Playn peleistä voit taas lukea täältä!

Monia erilaisia pelejä kokeillut 4,5-vuotias testipelaaja tarvitsi Pepi Garagessa hieman aikuisen apua, kun osa palkinnoista jäi vahingossa matkan varrelle. Ja mikäpä siinä, hauskahan näitä apseja on yhdessäkin katsoa. Peli oli joka tapauksessa todella lapsen mieleen.

Nuori pelaaja itse oli sitä mieltä, että kyseessä on ”isojen peli”. Tavallaan näin onkin, sillä kyse ei ole vapaasta leikistä, vaan pelistä jossa on maaliin pääsemisen tavoite.

Pepi Garage ei sisällä sovelluksen sisäisiä ostoja eikä kolmannen osapuolen mainoksia. Valmistajan omien sovellusten mainoskuvakkeita ilmestyy näytölle ratojen välissä, mutta linkit ovat lapsilukon takana.

Autopeli on hauska, joskin se saattaa herättää myös turhautumisen tunteita, jos lapsi on aiemmin tottunut pelkkiin tökkimispeleihin ja eteneminen sakkaa.

Hyvä puoli haasteessa on se, että peliä jaksaa varmasti pelata kauemminkin. Kun kaikki radat on selvitetty, viitsii niiden pariin palata uudestaankin. Autojakin on hauska koristella erilaisiksi kerta toisensa jälkeen.

Tästä pelistä jää tunne, että rahalleen on saanut vastinetta.

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi tästä: Pepi Garage
Androidille se löytyy täältä: Pepi GarageKategoriat:5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *