Sympaattinen Pikkuli seikkailee monessa pienten lasten mobiilipelissä

Testissä: Pikkuli-mobiilipelit

Suloinen Pikkuli-lintu on monelle lapselle tuttu lastenohjelmista ja kuvakirjoista, mutta tiesitkö, että Pikkulin kanssa pääsee leikkimään myös puhelimella ja tabletilla?

Päiväkoti-ikäisille on tarjolla useampikin Pikkuli-aiheinen mobiilipeli, joista jokainen on lapsiystävällinen ja perin sympaattinen. Mikä tärkeintä, niissä on se sama pikkulimainen henki kuin muissakin Metsämarja Aittokosken Pikkuli-maailman lastentuotteissa.

Pikku Kakkosen sovelluksesta löytyy kolme Pikkuli-peliä.

Peli-intoiset Pikkuli-fanit pääsevät helpoiten alkuun Pikku Kakkosen sovelluksessa, jossa on tarjolla kolme Pikkuli-peliä aivan ilmaiseksi.

Lampiloiskis on seikkailuhenkinen tasohyppelypeli ja Pyyralli vauhdikas autopeli. Pikkulin lemmikissä taas hoidetaan lemmikitoukkaa.

Pikku Kakkosen tarjoaman Pikkuli-sisällön lisäksi sovelluskaupoista löytyy myös useampi muu aihepiirin peli. Mukana on niin ilmaista kuin maksullistakin pelattavaa.

Laajin pelikonaisuus on Pikkulin tunnetaidot, joka sopii erinomaisesti vaikkapa päiväkodeissa ja muissa lapsiryhmissä käytettäväksi. Kuukausimaksullinen sovellus sisältää paljon pelattavaa sekä muun muassa ääneen luetun digikirjan, tunnekortit sekä lastenohjelman jaksoja.

Sovelluksessa on omat osionsa lasten vapaaseen leikkiin sekä tehtäviä aikuisen johdolla tehtäviksi.

Sovelluksen avulla kasvattaja voi käsitellä lasten kanssa tunteita sekä seurata lasten edistymistä ja palkita heitä onnistumisista. Sovellus on suomeksi puhuttu.

Pikkuli peli

Pikkulin tunnetaidot sisältää lisäksi minipelejä, joista osan voi ladata sovelluskaupasta ihan erikseenkin.

Pikkulin värityskirjassa esimerkiksi pääsee tekemään taidetta, Pikkulin bändissä musisoimaan ja Leiki ja löydä -pelissä etsimään piiloon menneitä esineitä ja perheenjäseniä.

Sovellus ei siis ole pelkkää oppimista, vaan lapset voivat viettää sen parissa aikaa myös omaan tahtiin leikkien.

pikkuli peli

Pikkuli-pelit ovat lapsiystävällisiä, lisämaksuttomia ja mainoksettomia. Ne eivät vaadi nettiyhteyttä pelaamiseen.

Tutun hahmon pariin on hauska palata, jos on lapsi on katsonut vaikkapa Lasten Areenasta saman sarjan ohjelmaa.

Lastenohjelmien tapaan myös pelien aihepiirit ovat pienille tuttuja ja arkisia, niissä seikkaillaan perheenjäsenten kanssa, vietetään syntymäpäiviä, kohdataan eri tilanteita kotona tai kasvatetaan vaikkapa kasveja puutarhassa.

Pelit ovat tunnelmaltaan herttaisia ja lapsentasoisia eikä pelaamiselle ole sisällön puolesta alaikärajaa. Sanoisin, että pelit ovat parhaimmillaan päiväkoti-ikäisten käsissä. 

Aikuisen johdolla ja keskustelujen kautta Pikkulia voi käyttää monenlaisten asioiden harjoitteluun ja oppimiseen. Kerrassaan viehättävä pelisarja!

Pikkulin mobiilipeleihin ja niiden sisältöihin pääsee tutustumaan tarkemmin Pikkulin nettisivuilla.Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

  1. Pikkuli! <3 Miten ihana. Meillä ei ihan vielä pelailla, mutta se aika varmasti koittaa jo pian. Olen muuten suositellut blogiasi parille lastentarhanopetutulle 🙂

    https://pitkatossula.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *