Pienten lasten ikisuosikki Sago Mini teki pelin dinosauruksista

Sago mini dinosaurs

Testissä: Sago Mini Dinosaurs

Sago Mini on pelintekijänä monen pikkulapsiperheen suosikkeja. Värikkäät ja iloiset eläinhahmot seikkailevat firman sovelluksissa erilaisissa lapsia kiinnostavissa paikoissa ja puuhailevat usein arkisten askareiden parissa.

Aiemmin testaamamme Sago Minit löydät tämän linkin kautta!

Sago Mini Dinosaurs kuljettaa tutut eläimet kauas menneisyyteen, dinosaurusten maailmaan. Vapaan leikin sovelluksessa pienet pääsevät tutkimaan muinaisia eläimiä ja luonnosta löytyviä esineitä.

Sago mini dinosaurs

Mitä löytyy liskon munasta, kun sitä tökkää? Entä toimiiko vesiputous liukumäkenä, ja voiko dinosauruksella ratsastaa? Nämä asiat ja paljon muuta selviää, kun vain alkaa pelata ja kokeilee itse!

Pelihahmoja voi liikuttaa sivusuuntaan jatkuvassa maailmassa sormella raahaamalla. Niille voi syöttää ympäristöstä löytyviä hedelmiä ja laittaa vaikka uimaan. Kun taivaalla paistavaa aurinkoa painaa, tulee yö ja kaikki eläimet käyvät automaattisesti joukolla nukkumaan.

Pelissä ei ole mitään ennalta määrättyä päämäärääl eivätkä hahmot liiku itsekseen. Ne kuitenkin osoittavat tunnetilojaan ilmeiden ja äännähdysten avulla. Esimerkiksi herkullinen päärynä saa ne ilahtumaan silmin nähden ja nukkuessaan ne kuorsaavat söpösti.

Sovellus sopii erinomaisesti roolileikkeihin ja sillä voikin leikkiä myös kaverin tai vanhemman kanssa yhdessä.

Sago Mini Dinosaurs soveltuu parhaiten noin 3-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Sovelluksen tarjoama pelimaailmana ei ole valtavan laaja, mutta se on pientä lasta ajatellen helpon kokoinen ottaa haltuun lyhyen leikkihetken aikana. Tähän ei ole tarkoituskaan uppoutua tunneiksi kerrallaan.

Nuorelle dinofanille peli on varmasti mieluisaa leikittävää. Aikuisen näkökulmastahan Sago Minit ovat aivan parasta sisältöä lasten käyttämille älylaitteille, sillä ne ovat turvallisia, opettavaisia ja perin pohjin kilttejä.

Mukana on aina myös kosolti huumoria, joten lasten leikkejä näillä sovelluksilla on aikuisenkin hauska seurata.

Peliä saa kokeilla 6 kertaa ennen ostopäätöstä, se tapahtuu näin: Sovellus ladataan sovelluskaupasta ilmaiseksi. Ensimmäisellä kerralla äppiä käynnistettäessä aloitusnäkymään tulee kaksi vaihtoehtoa. Sovelluksen saa lunastaa joko kertaostoksena tai sitten voi ostaa jatkuvan tilauksen Sago Mini Worldiin, jossa on useampia sarjan pelejä.

Vähemmän näkyvästi näiden vaihtoehtojen alla on pieni “skip for now”-linkki, jota painamalla pääsee testaamaan peliä maksamatta mitään.

Pelin voi käynnistää näin ilmaiseksi kuusi kertaa. Kun ostos on lopulta tehty, ei peli enää mainosta pelaajalle maksullisia lisäosia. Joskin näissä peleissä on aloitussivuilla aina sarjan muiden pelien mainosnapukoita.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Dinosaurs
Androidille se löytyy täältä: Sago Mini Dinosaurs
Sovellus löytyy myos Amazonin sovelluskaupastaKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: