Hauskaa ja opettavaista kesälomatekemistä pienten lasten tabletteihin

Kaipaatko lapsille hauskaa ja kehittävää puuhaa automatkoille tai muuten vain pitkien lomapäivien ratoksi?

Kokosin yhteen hauskoja sovelluksia, jotka viihdyttävät ja ehkä opettavatkin alle kouluikäistä lomalaista. Kaikki sovellukset ovat lapsiturvallisia ja ne toimivat lataamisen jälkeen ilman nettiyhteyttä. Ne eivät myöskään sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai häiritseviä nettilinkkejä.

Näiden pelien pariin lapsen uskaltaa siis jättää hetkeksi itsekseenkin!

 

pelejä offline-tilassa

Pango Paper Color

Tässäpä oivaa vaihtelua värityskirjalle! Studio Pangon leppoisassa värityspelissä ideana on värittää kolmiuloitteisia “paperista taiteltuja” maailmoja. Pelissä on rauhallinen musiikki, ja kuvat näyttävät oikealta paperilta. Väritystyö etenee ennalta määrättyyn tahtiinsa, ja työn edetessä voi opetella myös eri värien sekoittamista.

Vaikka peli on lyhyehkö, ovat taideteokset joka pelikerralla tietysti omanlaisiaan. Äpsi sopii alle 5-vuotiaille taiteilijalle sekä hänelle, joka haluaa hieman rauhoittua villien leikkien jälkeen.

Suosittelen peliä erityisesti reissuille mukaan otettavaksi. Tätä pienikin osaa pelata itsenäisesti takapenkillä, ja luovaa tekemistä riittää ainakin keskipitkän ajomatkan verran.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pango Paper Color
Androidille peli löytyy täältä: Pango Paper Color

 

Nampa Town

Humoristiset ja ihanan karkkivärikkäät Nampa-pelit ovat erinomaista sisältöä leikki-ikäisten tabletteihin.

Nampa Town -pelissä lapsi pääsee luomaan oman roolileikkinsä pikkukaupungissa, josta löytyvät niin kaupat kuin kahvilatkin. Pelinäkymää liikutellaa sormella raahaamalla, hahmot saavat niin ikään eloa niitä sormella liikuttamalla. Tarina peliin keksitään itse!

Sarjan äpseistä tutut susi, possu ja kolme lintua pääsevät lasten käsissä muun muassa syömään jätskiä, ajelemaan autolla ja tanssimaan musiikin tahtiin. Meno on pienille sopivan rauhallista ja hauskoja yksityiskohtia riittää tutkittavaksi pidemmäksikin toviksi.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa Town

 

Toca hair salon 4, pelejä offline-tilassa

Toca Hair Salon 4

Tämä on luovan tyylitaiturin unelma! Kampaamopelin idea on luoda kampauksia ja tyylejä salonkiin saapuville asiakkaille. Hahmojen hiuksia ja partaa voi pestä, leikata ja värjätä. (Tai ajella vaikka kaikki kokonaan kaljuiksi.)

Peli sopii yli 4-vuotiaille, ja moni koululainenkin saattaa siitä innostua. Pelaaminen käy yksinkertaisimmillaan sormella sohimalla, ja on pelaajasta kiinni, kuinka pikkutarkkaan lopputulokseen kampausten ja meikkien kanssa pyrkii.

Peli ladataan ilmaiseksi, ja se tarjoaa erilaisia tyylipaketteja maksua vastaan. Kannattaa siis varautua keskustelemaan siitä, mitä ostetaan ja mitä ei.

Lue lisää tästä!

Voit hankki pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Hair Salon 4
Androidille se löytyy täältä: Toca Hair Salon 4

 

Onni & Ilona: Iloiset palaset

Peli nokkelille taaperoille! Iloiset palaset on värikäs palapelisovellus taapero- ja leikki-ikäisille lapsille.

Kotimainen peli kuuluu kuvakorteistakin tuttuun Onni & Ilona -sarjaan ja on jatkoa aiemmin julkaistulle Iloiset eläimet -apille. Pelissä kootaan erittäin yksinkertaisia palapelejä ja ihastellaan värikkäitä ja ystävällisen näköisiä eläinhahmoja.

Pelissä ei ole turhaan kikkailtu liian pikkutarkoilla yksityiskohdilla, vaan kuvituksen selkeydellä on hienosti otettu huomioon aivan pienimmät pelaajat.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Onni & Ilona: Iloiset palasetKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *