Mistä kuului nauku? Here Kitty on hulvaton kännykänpiilotusleikki koko perheelle

Onnistuin vastikään yllättämään perheeni piilottamalla kotiimme virtuaalisen kissan. Puheeseen reagoiva maukuääni hämmensi puolisoa ja lasta, jotka etsivät äänen lähdettä ihmeissään. Lopulta naukuva kännykkä löytyi sohvatyynyn alta. 

Hauska käytännön pila, mutta myös oivallista ja vauhdikastakin tekemistä perheen pienimmille!

Here Kitty! on iPhonelle ladattava sovellus, joka saa kännykän naukumaan. Tarkoitus on piilottaa iPhone kotiin ja antaa sitten etsijöiden huudella ”kisua”. Sovellus reagoi kutsuhuutoihin ja naukuu, mikä johdattaa etsijät kännykän jäljille. 

Ainakin tällä hetkellä peli on ilmainen.

Peli alkaa asettamalla kännykkä alassuin vaikkapa kenkään, kaapin päälle tai tyynyn alle. Kun löytäjä nappaa kännykän käteensä, kuuluu voittomusiikki ja näytölle lävähtää ilakoivan kissan lisäksi myös aika, joka etsijältä kului kissan löytämiseen.

Sitten vain piilotetaan kännykkä uudestaan.

Peliä voi helpottaa tai vaikeuttaa säätämällä äänenvoimakkutta. Peliä vaikeuttaa myös se, ettei kissa nau’u koko ajan, vaan vastailee huutoihin harvakseltaan. Tarkkana saa siis olla!

Here Kitty! on hauska, suloinen ja erittäin yksinkertainen peli. Se sopii nimenomaan perheen yhteiseen käyttöön, sillä siinä ei ole lapsilukkoja. Lisäostoja tai mainoksiakaan ei tosin ainakaan testaushetkellä ole. Ainoastaan linkki Here Kittyn Instagramiin, mistä löytyy peliohjeita ja esittelyvideo.

Peliin luvataan päivittää myöhemmin myös uusia eläimiä. Jäämme mielenkiinnolla seuraamaan.

VINKKI: Leikkiin saa lisäkierroksia piilottamalla useampi kännykkä, niin että nauku kuuluu yhtä aikaa monesta paikasta!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Here Kitty!Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *