Matikkapeli Moji Multi tarjoaa kunnon kertauksen kertotauluihin

Moji Multi on yksinkertainen matikkapeli, joka harjoittaa kertotauluja. Sovellus sopii erinomaisesti koululaiselle, joka tarvitsee lisäharjoitusta kertotaulujen 1-13 kanssa.

Peli toimii eri kokoisia ruudukkoja täyttämällä. Ruudut on numeroitu vaaka- ja pystysuuntaan, ja tarkoitus on vähitellen täyttää ruudukkoa raahaamalla näytön sivussa olevia numerolappusia oikeisiin kohtiin.

Numero 12 esimerkiksi voidaan asettaa kohtaan, missä vaaka-akselilla on numero 4 ja pystyakselilla numero 3. Luonnollisesti oikeita vastauksia voi hoksata useampia.

Yhteensä erilaisia ja erikokoisia ruudukoita on tarjolla kaksitoista kappaletta. Pelattavaa on siis runsain mitoin. Kun yksi ruudukko on saatu täyteen, nähdään aina pieni eläinten tähdittämä palkintoanimaatio. Sitten vain siirrytään seuraavaan haasteen pariin!

Kuulostaa perin yksinkertaiselta ja periaatteessa pelaaminen sitä onkin. Välillä voi kuitenkin iskeä turhautuminen, kun tuntuu, ettei mikään tarjolla olevista numeroista sovi ruudukkoon. Tällöin pelistä voi lähteä hetkeksi pois ja palata takaisin, jolloin tarjolle tulee uusia numeroita.

Pelaamisen voi jättää myös kokonaan kesken ja jatkaa seuraavana päivänä samasta kohdasta.

Edistyminen jää laitteen muistiin, ja katoaa ainoastaan siinä tapauksessa, jos pelaaja käy asetuksissa nollaamassa koko pelin.

Lapselle kannattaa kertoa tämä jo heti alkuunsa, jottei hän pelien välillä käy testailemassa eri nappeja vahingossa juuri silloin, kun peli on menossa läpi!

Moji Multi ei sisällä sovelluksen sisäisiä lisäostoja tai mainoksia.

Aiemmin olemme pelanneet saman ruotsalaisfirman Moji Kelloa ja Moji Bingo Mathia. Kannattaa kokeilla niitäkin!

Voit hankkia pelin iOS-laiteellesi tästä: Moji MultiKategoriat:7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *