Kummitusmuistipeli sopii halloweenin ja jännityksen ystäville

Pienetkin voivat tykätä jännityksestä, kunhan se vain tulee turvallisessa paketissa. Värikkäistä sovelluksistaan tunnetun Studio Pangon halloween-aiheinen muistipeli lapsille on juuri sopivan jännää puuhaa alle kouluikäisille.

halloween-peli lapsille

Pango Halloween Memory -pelissä eläinlapset menevät karkki- ja kepponen -kierrokselle kummitustaloon. Sadesää ja salamointi talon ympärillä luovat karmivaa tunnelmaa, ja talosta löytyy tietysti kummituksia.

Pelin idea on pelata perinteista muistipeliä. Talossa edetään huoneesta toiseen samannäköisiä kummituksia etsien.

Huoneisiin pysähdytään yksitellen huonekaluja ja muita esineitä tökkimään. Tavaroiden kätköistä pelmahtaa esille erinäköisiä kummituksia. Kun kaksi samaa aavetta löytyy, ne säikähtävät toisiaan ja katoavat savuna ilmaan.

Kun koko huone on puhdistettu kummituksista, valot syttyvät ja siirrytään seuraavaan huoneeseen.

halloween-peli lapsille

Pelin tunnelma on jännittävä, mutta kummitukset ovat yllättävän ystävällisen ja jopa sympaattisen näköisiä. Jännitys myös laukeaa aina huoneiden välillä, kun valot syttyvät ja talossa seikkaileva eläinhahmo ilahtuu.

Pelaaminen on yksinkertaista mutta samalla ehkä vähän monotonista. Värikkäästä pelimaailmasta huolimatta kyseessä todellakin on ”vain” muistipeli. Muuta tekemistä peli ei tarjoa.

Pelattavaa on kuitenkin melko paljon. Huoneita on yhteensä 10 ja pelin läpi päästääkseen niistä on selvitettävä viisi. Huonejärjstys on eri pelikerroilla aina vähän erilainen, joten peliä on ihan kiva tahkota läpi useampaankin otteeseen.

Peliä ei voi jättää kesken ja jatkaa myöhemmin samasta kohdasta, joten jos lopun haluaa nähdä, on peli pelattava läpi kerralla. Se, miten kauan tähän menee, on tietysti pelaajasta itsestään kiinni. Ensimmäisessä huoneessa etsittäviä kummituksia on kahdeksan, myöhemmissä huoneissa niitä voi olla jopa 40.

Peli sopii pikkuisille, mutta se ei välttämättä ole aina ihan helppo. Kummitukset erottaakseen täytyy olla hyvin tarkka. Usein kaksi samanväristä kummitusta ei olekaan pari, vaan myös niiden ilmeitä ja vaatetusta pitää katsoa. Piilot ovat joskus myös niin hyviä, että viimeiset kummitukset löytääkseen täytyy naputella koko ruutu läpi. Haastetta siis on.

Suosittelen peliä kivasta jännityksestä tykkääville lapsosille, jotka nauttivat tarkkaavaisuutta vaativista tehtävistä. Myös muistipelien ystävät saavat tästä pelistä mainiota vaihtelua perinteisiin muistipeleihin.

Pango Halloween Memory ei sisällä pistelaskua tai ajanottoa. Myöskään kolmannen osapuolen mainoksia tai jatkuvia lisämaksuja ei ole.

Muista testaamistamme Pango-peleistä voit lukea tästä!

VINKKI: Pelaa kaverin kanssa yhdessä niin, että etsit kummitusparia aina vuorotellen!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pango Halloween Memory
Androidille peli löytyy täältä: Pango Halloween Memory
Saatavana myös Amazonin sovelluskaupastaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

1 vastaus

  1. Ladattiin tämä, mutta päästään vain yhteen huoneeseen. Muut ovat lukossa ja vaativat ostosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *