Kokoa alle kouluikäisen tablettiin ilmainen Yle-paketti

En koskaan väsy kehumasta Yleä, jonka ansiosta perheet voivat ladata lastensa älylaitteisiin hauskaa ja opettavaista sisältöä täysin ilmaiseksi! Pikku Kakkosen sovellus on monelle tuttu, mutta Ylellä on tarjota muutakin.

Alle kouluikäisten perheissä kannattaa aloittaa lapsen pädileikit Ylen appi-tuotanto lataamalla. Jotta mikään hauskuus ei menisi ohi, kokosin tähän postaukseen kaikki kuusi pikkulapsille sopivaa sovellusta.

Kaikki pelit on tarjolla sekä iOS- että Android-laitteille, ne eivät ilmaisuudestaan huolimatta sisällä mainoksia eivätkä muutakaan lapsille haitallista.

Lataa vaikka koko paketti!

 

Lasten areena

Lastenohjelmat Areenasta

Unohda Youtube. Pienimpien kannattaa katsella lastenohjelmat Ylen Lasten Areenasta. Ei kuukausimaksuja, ei mainoksia eikä yllättäviä kauhuklippejä tai kiroilevia tubettajia. Lasten Areenaa osaa käyttää itse pieninkin ja sisältö on Pikku Kakkosesta, Buu-klubbenista ja Galaxista tuttua.

Huom! Sovellus tarvitsee toimiakseen nettiyhteyden.

iOS-laitteille: Yle Lasten Areena
Androidille: Yle Lasten Areena

 

Pikku Kakkosen sovellus

Pelejä taaperoille ja leikki-ikäisille

Kun ohjelmat on katsottu, lähdetään digitaalisten leikkien ja pelien pariin! Pikku Kakkosen sovellus sisältää puuhaa sekä taaperoille että isommille lapsille. Sovellus on suomeksi puhuttu ja siinä on paljon värikästä tutkittavaa, monta minipeliä sekä lastenohjelmista tuttuja hahmoja.

Sovellus myös päivittyy vuodenaikojen mukaan. Joulukuussa siellä on ollut esimerkiksi digitaalinen joulukalenteri.

Lue lisää tästä

Lataa iOS-laitteellesi tästä: Pikku Kakkosen sovellus
Androidille sovellus löytyy täältä: Pikku Kakkonen

 

BUU-klubben

Och samma på svenska! BUU-klubbenin sovellus muistuttaa monin tavoin Pikku Kakkosen sovellusta, mutta on ruotsiksi puhuttu. Sovellus pitää sisällään turvallista, värikästä ja kivaa tekemistä alle kouluikäisille, jotka puhuvat äidinkielenään ruotsia tai haluavat pienen kielikylvyn.

Lue lisää tästä

Voit hankkia sovellukset iOS-laitteellesi tästä: BUU-klubben
Androidille se löytyy täältä: BUU-klubben

 

Pikku Kakkosen eskari

Pikku Kakkosen Eskari

Viihdyttämisen lisäksi Yle opettaa muksut lukemaan! Pikku Kakkosen Eskari tarjoaa opettavaisia tehtäviä niille lapsille, jotka alkavat pikku hiljaa kasvaa ohi Pikku Kakkosen sovelluksesta. Sovellus sisältää kirjainharjoituksia ja lukemisen alkeita, mutta siihen on tulevien päivitysten myötä tulossa myös muuta sisältöä. (Ja mainitsinko jo, että kaikki on kuluttajille ilmaista?)

Lue lisää tästä!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Pikku Kakkosen Eskari
Androidille peli löytyy täältä: Pikku Kakkosen Eskari

Möllit peli

Pulmapeli koko perheelle

Pelaaminen on hauskinta yhdessä. Möllit tarjoaa aivopähkinöitä, joita voi ratkoa yksin tai porukassa. Tarkoitus on liikuttaa neljää palleroa kentältä toiselle esteitä niiden tieltä poistaen. Älynystyröitään pääsee todella käyttämään, ja onnistumisen riemu on sitä suurempi, mitä kinkkisempi taso oli. Pelin on julkaissut Pikku Kakkonen ja kehittänyt Zaibatsu Interactive.

Peli sopii vähän isommille lapsille, noin viidestä ikävuodesta ylöspäin.

Lue lisää tästä

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Möllit
ja Androidille tästä: Möllit

Taaperokin osaa

Pienten lasten peleissä tärkeintä on leikki ja onnistumisen riemu. Nuottiniitty on Pikku Kakkosen julkaisema ja Kapu Toysin kehittämä ihana pieni peli, jossa pääsee musisoimaan ja maalaamaan. Peli sopii hyvin vaikkapa taaperon ensimmäiseksi peliksi.

Kuvataidetta ja musiikkia syntyy leppoisissa tunnelmissa vain yhdellä sormen tökkäisyllä tai pyyhkäisyllä.

Lue lisää tästä

Voit ladata pelin iOS-laitteellesi tästä: Nuottiniitty
Saatavana myös: AndroidKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset, Vinkkipankki

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: