Kolme kivaa sovellusta lasten kauppaleikkeihin

Kauppaleikki on aina hauskaa puuhaa, ja sen ohessa voi oppia vaikka mitä! Toisinaan leikin voi laittaa lastenhuoneen sijaan pystyyn tablettiin tai kännykkään.

Ohessa muutama hyväksi havaittu vaihtoehto nuorille kauppiaille.

lasten kauppaleikkipeli

Roolileikkiä tavaratalossa

Pepi Super Store on tavarataloon sijoittuva nukkekotipeli. Kyseessä ei siis ole mikä tahansa pikkulasten kauppaleikki, vaan monipuolinen leikkiympäristö, jossa voi paitsi “ostella” kaikkiea mahdollista ruoasta koruihin ja soittimiin, myös leikkiä pukuleikkejä, kampaajaa ja ravintolaa. Tutkittavaa on valtavasti ja pelihahmoja jokaiseen makuun.

Peli sopii noin 4-9-vuotiaille.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pepi Super Stores
Androidille sovelluksen voi hankkia tästä: Pepi Super Stores
Tarjolla myös Amazonin sovelluskaupassa

 

Kolikot mulle, ostos sulle!

Toca Store -pelissä ollaan peruskaupankäynnin äärellä. Pelaaja saa olla kauppias, joka ensin valitsee katalogista liikkeessä myytävät tuotteet. Kun hyllyt ovat täynnä, kehottaa sovellus kutsumaan asiakkaan eli vanhemman tai kaverin toiselle puolelle iPadia tai kännykkää.

Asiakkas raahaa haluamiaan tuotteita kassalle, ja myyjä lyö hinnan koneeseen. Sitten asiakas ojentaa sopivan määrän kolikoita ja laittaa ostoksen kassiinsa.

Toca Store on jo hieman vanhempi ja todella todella yksinkertainen peli, mutta se toimii! Leikin tiimellyksessä voi oppia muutaman numeronkin.

Peli sopii noin 2-4-vuotiaille.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca Store

lasten kauppapeli

Kuin oikeassa kaupassa

Dr. Panda -sarjan kauppapelissä suoritetaan pieniä tehtäviä sympaattisen Pandan isännöimässä supermaketissa.

Kauppaan tulee asiakkaita, joiden kanssa keräillään ostoksia, valitaan irtokarkkeja ja punnitaan vihanneksia. Pihalla pelaaja pääsee kokoamaan ostoskärryjä ja varaston puolella lastataan trukin avulla laatikoita siisteiksi kasoiksi kuin palapelejä konsanaan.

Pelin avulla voi käydä lapsen kanssa läpi sitä, mitä kaikkea oikealla kauppareissulla tapahtuu. Ja mikä parasta, tässä pelissä saa käyttää viivakoodinlukijaa!

Peli sopii yli 3-vuotiaille.

Lue lisää tästä!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda SupermarketKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: