Sago Minin lentokentältä lähdetään leikisti lomalle

Sago Minin söpöt eläimet seikkailevat tällä kertaa lentokentällä. Pelissä tutkitaan kentältä löytyviä laitteita, kolutaan kauppoja sekä leikitään paperinukkemaisilla eläinhahmoilla.

Pelin avulla voi lievittää esimerkiksi edessä olevan lentomatkan aiheuttamaa jännitystä. Lapsen kanssa voi käydä pelaten läpi niin lähtöselvityksen, turvatarkastuksen kuin koneeseen nousunkin.

Sago Mini lentokenttä

Myös Dr. Pandalta löytyy hauska pikkulapsille sopiva lentokenttäpeli. Siinä pelaaminen on tätä Sago Minin vapaan leikin versiota ohjatumpaa eikä sisältöä ole ihan yhtä paljon kuin Sago Minin pelissä.

Testaamisen arvoisia sovelluksia kuitenkin kumpainenkin.

lentokenttäpeli lapsille

Mutta pureutukaamme Sago Mini -lentokentän yksityiskohtiin! Pelialue koostuu lentokenttähallista, kiitoradasta, parkkipaikasta sekä lentokenttähotellista.

Lentokentän sisätiloista löytyy ravintoloita, kauppoja, turvatarkastus ja leikkipaikka. Hotellissa taas on huoneen ja aulan lisäksi uima-allas ja kiitoradalla useampi lentokone, joihin voi laittaa pelihahmoja kyytiin. Pääseepä liukuportaiden nopeuttakin operoimaan!

Pelihahmoille on mahdollista syöttää ruokaa ja niille voi pukea asusteita. Eläimet reagoivat ilmein ja elein siihen, pitävätkö ne ruoasta vai eivät. Kun lentokentälle tulee yö, niitä alkaa väsyttää.

Sago Mini lastenpeli

Pelissä liikutaan kännykän tai tabletin näyttöä sivusuuntaan raahaamalla, ja pelihahmoilla leikitään niin ikään sormella niitä pitkin näyttöä vetämällä. Mikään pelissä ei ”liiku itsekseen” vaan juoni ja sisältö syntyvät vasta lapsen käsissä ja mielikuvituksessa.

Sago Mini -lentokenttä muistuttaakin monella tapaa aikaisempia Sago Mini -sarjan pelejä. Erityisesti siitä tulee mieleen Sago Minin suurkaupunki, jonka käyttöliittymä on hyvin samanlainen kuin lentokentässä.

Sago Minin lastenpelejä on julkaistu jo kymmeniä. Vuosien varrella brändi on tuonut tutuiksi pelistä toiseen esiintyvät kissan, koiran, linnun, kalan, pupun ja hamsterin. Nyt mukana on aiempaa monipuolisempi kattaus eläimiä, mm. possu, kettu ja laiskiainen.

Pelifirman kertoman mukaan lentokentältä löytyy myös vanhojen tuttujen hahmojen sukulaisia!

Pelin äänimaailma on hauska ja taustamusiikki rauhallista. Puhetta pelissä ei ole, mutta lentokentällä kuuluu kuulutustenomaista ”pölinää”. Autojen ja lentokoneiden moottoreista lähtee vähän samanlainen pörinä kuin ihmisestä, joka matkii suullaan moottorin ääntä. Tällainen huumori saa hymyn aikuisenkin huulille.

Sago Mini Airport sopii noin 3-5-vuotiaille. Sen voi ladata kertamaksulla iOS- tai Android-laitteelle tai sitten lunastaa osaksi Sago Mini World -sovellusta.

VINKKI: Nouda liukuhihnalta matkalaukkuja ja vie ne läpivalaisuun. Mitä laukuista löytyy?

VINKKI 2: Pankkiautomaattien ja kauppojen kassalaitteiden kanssa voi harjoitella pieniä numeroita. Mitä tapahtuu, kun kolikon laittaa välipala-automaattiin?

VINKKI 3: Jos lapsi ei pääse leikissä alkuun, pyydä häntä etsimään kaikki pulut. Missä kaikkialla niitä asustaakaan?

Peli löytyy nykyisin ainoastaan kuukausimaksullisesta Sago Mini World -sovelluksesta, jossa on muitakin sarjan pelejä.Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *