Vaatesuunnittelupelissä syntyy satumaisia luomuksia

Silloin, kun Toca Boca ei vielä panostanut lähes kaikkia voimavarojaan Life-sovelluksiinsa, pelitalosta tuli ulos joukko hauskoja ja keskenään aika erilaisiakin lastensovelluksia.

Yksi niistä on Toca Taylor, jonka Fairy Tales -versiossa puetaan lapset satuhahmoiksi. Kyseessä on hauska lastenpeli, joka on ainakin tällä hetkellä ilmainen.

Pelissä suunnitellaan vaatteita. Aluksi valitaan joko tyttö- tai poikahahmo. Sen jälkeen niiden vaatteita muokataan sormella tökkimällä.

Paidan kaulukset ja hihat voi valita muutamasta vaihtoehdosta, samoin housun lahkeet. Sitten asun päälle mallaillaan kangaspaloja ja kiinnitetään solkia ja nappeja.

Ilmainen lastenpeli

Kankaan kuosin voi valita joko valmiista vaihtoehdoista tai sitten sen voi luoda ihan itse!

iPhonen tai iPadin kameralla voi nimittäin kuvata minkä tahansa pinnan vaatteen ”kankaaksi”. Tai piirtää kuosin itse paperille, valokuvata piirustuksen ja käyttää sitä pelihahmon vaatteessa.

Meillä esimerkiksi on käytetty Luonnontieteellisessä museossa itse kuvattua dinosauruksen luurankoa sekä netistä löydetyä R2D2-kuvaa.

Pelin yksinkertaisuudesta huolimatta mahdollisuudet luoviin ratkaisuihin ovat siis rajattomat!

Ylä- ja alaosan suunnittelun jälkeen asun voi kruunata valmiilla hatuilla, huiveilla ja kengillä.

Lopuksi hahmon saa kuvata taustana vaikkapa oma huone tai kotipiha. Asut jäävät siis muistoksi kameran kuvakansioon, vaikka ne eivät pelin muistissa säilykään.

ilmainen lastenpeli

Kyseessä on hauska pieni sovellus vaatesuunnittelusta innostuneelle, noin 4-8-vuotiaalle lapselle.

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia, mutta etusivulla mainostetaan samanhenkistä, maksullista Toca Taylor -peliä, jonka lapsi varmasti mieluusti ostaisi, jos tästä versiosta tykkää.

Katso pelin traileri Toca Bocan sivuilta!

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi täältä: Toca Taylor Fairy TalesKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *