Jännittääkö lasta lääkäri? Kokeilkaa pelaamista!

Lääkärileikit ovat hauskoja. Ja erityisen hauskoja ne ovat, kun pääsee itse hoitamaan ihan oikeasti sairastuneita (virtuaali)potilaita.

Pepi Doctor sopii 3-5-vuotiaille lapsille. Siinä pelaaja tutustuaa käytännön ja huumorin kautta erilaisiin lääkärin tekemiin toimenpiteisiin. Myös hammaslääkärin hommat tulevat tutuiksi.

Lue myös: Sovelluksia pienelle potilaalle – Lääkäripeleissä hoivataan ja tutkitaan

Pepi Doctor on selkeä ja hyvin yksinkertainen peli. Kolme erilaista lapsihahmoa saapuu vuorotellen lääkärin vastaanotolle viiden erilaisen vaivan kanssa. On ruhjeita, kipsattavaa, korvakipua, kuumetta ja hammassärkyä.

Pieni pelaaja pääsee tutustumaan moniin lääkärin välineisiin potilaita auttaessaan. Kuumeenmittaus, haavan paikkaus ja röntgenlaitteet tulevat tutuiksi.

Tarjolla on siis niitä tavallisimpia vaivoja, joiden takia lapsia yleensä lääkäriin kärrätään. Peli onkin oikein oiva hankinta jännittävää lääkärikäyntiä ajatellen. Toki vaivat on tuotu pelissä esiin huumorin keinoin. Todellisuudessa lapsen korvista tuskin koskaan kasvaa sieniä…

Pelaaminen ei ole vapaata, vaan hoitovälineet tulevat tyrkylle tietyssä järjestyksessä, jota pelaajan tulee seurata. Mitään aika- tai pistelaskua ei pelissä kuitenkaan ole.

Tätä voi olla hauska pelailla vaikkapa odotushuoneessa päivystysaikaa jonottaessa.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pepi Doctor
Androidille sovellus löytyy täältä: Pepi DoctorKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *