Lastenpelibrändit, jotka jokaisen vanhemman kannattaa tietää – osa 2

Lastenpelin valitseminen ei ole helppoa. Mistä sitä etukäteen voisi tietää, mitä tulee ostettua? Ja ostaahan kannattaa, sillä ilmaispelit ovat vain harvoin hyvä valinta pikkulapselle.

Aina voi lukea vinkkejä Viihdevintiöiltä, mutta myös pelifirman nimi kertoo jotakin laadusta. Olen aiemmin koonnut listan lastenpelibrändeistä, jotka vanhempien kannattaa panna korvan taa.

Ohessa täydennystä tuohon listaan. (Jos kaikesta huolimatta tulee tehtyä hutiostos, aina voi yrittää saada rahat takaisin!)

Lue myös: 10 lastenpelibrändiä, jotka jokaisen vanhemman kannattaa tietää

1. Avokiddo

Värikkäitä ja humoristisia lastensovelluksia tekevä palkittu pelifirma.

Julkaisujen joukosta löytyy suuri määrä erityyppisiä pelejä. Thinkrolls-älypelit ovat opettavaista tekemistä monenikäisille, Monster DNA:ssa taas tuunataan hirviöiden perimää. Tuorein julkaisu, Fitoons, opettaa lapsia syömään terveellisesti ja liikkumaan.

Viihdevintiöiden jutut Avokiddon peleistä

Avokiddo.com

 

2. Story Toys

Tämä firma on tehnyt ihanat Pikku Toukka Paksulainen -pelit! Samojen tekijöiden muutkin pelit ovat oikein hyviä, mutta monet niistä sisältävät turhan paljon englannin kieltä, ja ovat näin vähän hankalia suomenkielisille lapsille.

Toukkahommat sekä firman uusin, Lego Duplo -peli ovat kuitenkin silkkaa rautaa!

Viihdevintiöiden jutut Story Toysin peleistä

Storytoys.com

3. Mobo Kids

Sympaattinen pieni puolalaisfirma on tehnyt niin nukkekotipelejä kuin pienten lasten palapelisovelluksiakin. Parasta antia yritykseltä on taaperoille ja leikki-ikäisille sopiva piiloleikkisovellus, jossa etsitään talossa piileskeleviä kilttejä eläimiä!

Viihdevintiöiden jutut Mobo Kidsin peleistä

Mobokids.com

4. Comomola

Tältä espanjalaisfirmalta olemme testanneet esimerkiksi pikkulasten merirosvoseikkailun, hauskan junapelin sekä kaksinpeliksikin taipuvan hatunbongauspelin.

Studion peleissä seikkailevat värikkäät ja sympaattiset eläinhahmot ja meno on aina kilttiä ja turvallista.

Viihdevintiöiden jutut Comomolan peleistä

Comomola.rocks

5. Pepi Play

Liettuassa majailevan firman peleissä seikkailevat usein vähän vinksahtaneen oloiset, humoristiset hahmot.

Julkaistujen sovellusten joukosta löytyy niin auto- kuin hygienianharjoittelupelikin. Lisäksi tarjolla on kiva kattaus nukkekotipelejä, joissa seikkailaan esimerkiksi sairaalassa, tavaratalossa ja satumaassa.

Viihdevintiöiden jutut Pepi Playn peleistä

Pepiplay.com

6. Studio Pango

Ranskalaisfirman pelien päähahmo on useimmiten sininen pesukarhu. Sen ja muiden eläinhahmojen kanssa taaperot ja leikki-ikäiset pääsevät tutkimaan turvallisesti erilaisia leikkitiloja.

Itse olemme testanneet esimerkiksi firman huvipuistopelin, jossa lapsi saa itse suunnitella, rakentaa ja lopuksi testata oman unelmiensa leikkipuiston! Studio Pangon  tiedesovellus taas opettaa pikkulapsille veden kiertokulusta.

Viihdevintiöiden jutut Studio Pangon peleistä

Studio.pango.comKategoriat:Yleiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: