Pikku Kakkosen joulukalenterista löytyy piparitorni ja flossaava karhu

Pikku Kakkosen sovelluksessa on tänäkin vuonna kiva digitaalinen joulukalenteri, jonka parissa aaton odotus on yhtä leikkiä.

Viime vuodelta tuttu karhuteemainen kalenteri löytyy nyt joulun aikaan heti, kun sovelluksen avaa, ja sinne ilmestyy joka päivä jotakin uutta.

Kahdesta ensimmäisestä luukusta on paljastunut kaksi minipeliä. Toisessa kasataan linnun kanssa isoa piparitornia ja toisessa laitetaan erivärisiä nappeja painamalla karhu tanssimaan.

Vaikka Pikku Kakkonen on suunnattu lähinnä alle kouluikäisille, innostui meidän koululainenkin flossaavasta nallesta. Viime vuonna ekaluokkalainen pelasi pelejä vielä ihan mielissään, saa nähdä, kuinka tänä vuonna käy.

Pelit eivät ole mitään huippupitkiä, vaan juuri sopivan pieniä ”kalenteriyllätyksiksi”. Niitä ehtii hyvin testata aamulla ennen päivän puuhiin lähtemistä ilman, että peli pitäisi lopettaa tylsästi kesken.

Päivittäin lisääntyvien luukkujen lisäksi kalenterissa on tutkittavaa ihan taaperoillekin. Kalenteri sijaitsee ”nallen talossa”, josta löytyy tökittävää ja tutkittavaa niillekin, jotka eivät vielä minipeleistä perusta.

Nämä Pikku Kakkosen jutut ovat aina ihan mahtavia. Ne sopivat pienille lapsille ihan justiinsa ja ovat vieläpä maksuttomia. Arvostan!

Pikku Kakkosen ilmainen sovellus löytyy iOS-laitteille tästä ja Androidille tästä.Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *