Ryhmä Haun uudet jaksot alkavat – mukana uusi koira Söpöli

Lapsosia jo vuosien ajan villinnyt animaatiosarja Ryhmä Hau on jälleen täällä! Pentupoppoo pelastaa ihmisiä ja eläimiä pulasta jo neljännellä kaudella.

Uudet jaksot alkavat pyöriä Pikku Kakkosessa 2.9.2018 ja ne nähdään jatkossa aina sunnuntaiaamuisin.

Tällä kaudella mukaan saadaan tuttuun tapaan jälleen uusi pentu, katala ja kavala Söpöli (eglanniksi Sweetie). Söpöli vierailee sarjan muutamassa jaksossa. Ensimmäisen kerran sen voi bongata sunnuntaina 23.9.

Ryhmä Haun uusi koira on aina kova juttu paitsi lasten myös markinamiesten mielestä. Saapi nähdä, mitä pienet fanit sanovat uuden rekun ilkeästä luonteesta ja löytyykö Söpöli-roipetta joulupukin toivelistalta yhtä paljon kuin edellisen uuden tyttökoiran, Haltin fanikamaa. Viime kaudella uutuutena nähtiin tarkkaavainen Valpas.

Jos sunnuntaiaamun lähetykset menevät ohi tai jakson haluaa katsoa monta kertaa, löytyvät Ryhmä Haut aina 14 päivän ajan myös Lasten Areenasta.

Suosittelen lämpimästi sovelluksen lataamista tablettiin, jos sellainen kotoa vain löytyy. Näin lastenohjelmien katselu on lapsen kannalta sekä turvallista että helppoa.

VINKKI: Kovimmat fanit lataavat tietysti myös Ryhmä Hau -pelin, joka oli todella pitkään ainakin meidän perheen Ryhmä Hau -intoilijan suosikki.

Voit hankkia Ylen Lasten Areenan ilmaiseksi tästä:
iOS-laitteelle ja 
Android-laitteelle Kategoriat:Pelit, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *