Viihdevintiöt täytti neljä vuotta – lue blogin parhaat jutut

Mikäpä sopisi paremmin Viihdevintiöille kuin touhukas leikki-ikä! Blogissa on käsitelty lastenpelejä ja digitaalista leikkiä jo neljän vuoden ajan.

Vuonna 2014 kaipasin silloin nelivuotiaalle lapselleni järkevää tekemistä tablettiin. Tiesin itse vain aikuisten pelejä eikä Googlekaan juuri ollut avuksi. Rupesin kyselemään tutuilta, mitä heidän lapsensa pelasivat sekä käymään App Storea kriittisin äidinsilmin läpi.

Aika monen hutihankinnan jälkeen ajattelin, että ehkäpä hyvistä pelivinkeistä hyötyisivät muutkin vanhemmat. Blogi-idea oli siinä!

Vuosien varrella olen oppinut lastenpeleistä sekä mediakasvatuksesta aivan hurjan paljon. Takana on reilut 300 julkaistua postausta sekä reippaasti yli 200 testattua lastenpeliä. Lisäksi blogista löytyy hajanainen joukko arvioituja lastenelokuvia ja -kirjoja sekä hyväksi havaitsemiani vinkkejä kännyköiden ja tablettien käyttöön lapsiperheessä. Ja onpa blogin aiheista syntynyt kirjakin!

Vanhoja postauksia selatessa on hauska huomata, että monet jutut ovat yhä ihan hyvää käyttistä! Heittäydyin siis nostalgiseksi ja kokosin synttäreiden kunniaksi listan blogin luetuimmista jutuista jokaiselta sen toimintavuodelta. Täältä pesee:

 

2014

Kutita Kakkiaista

Kapun metsä on kotimainen klassikko

 

2015

10 opettavaista iPad-peliä lapsille

Musikaalisia iPad-sovelluksia pienelle lapselle

 

2016

Pokémon Go koukuttaa ja saa hien pintaan

Tabletin avulla kellon voi oppia yhdessä hujauksessa

 

2017

Opi englantia pelaamalla – lasten kielisovellukset opettavat leikin varjolla

Puoli tuntia peliaikaa ja vain lasten appeja – näin rajoitat iPadin käyttöä teknisesti

 

2018

Hyvät ilmaispelit lapsille – siis ihan oikeasti ilmaiset

Lidlin julkaisemassa ilmaispelissä rakennetaan oma kauppaKategoriat:Yleiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: