Eläinten piiloleikki vaatii nokkeluutta ja tarkkaavaisuutta

Huom! Peli ei tällä hetkellä ole saatavilla sovelluskaupoissa!

Jos kaveria ei löydy juuri nyt leikkiin, voi piilosta alkaa myös virtuaalisten eläinystävien kanssa.

Mobo Kids Hide & Seek -sovelluksessa etsitään asuntoon ja pihalle piiloutuneita eläimiä. Yksi eläimistä on aina etsijä, ja pelaaja ohjaa sitä nuolinappeja koskettamalla.

Kun hyllyn takaa tai kaapista pilkottaa piiloutunut leikkikaveri, pelaaja voi tökätä sitä ja etsijä vaihtuu.

Mobo Kids -lastenpelifirman kehittämää peliä voi pelata täysin omaan tahtiinsa ja oman mielensä mukaan.

Eläinten löytämisen ei tarvitse edes olla pääasia, sillä sovellusta voi tutkia muutenkin. Pelkkä eri asioiden tökkiminen tuo iloa.

Pelialueena oleva talo on värikäs ja sisältää runsaasti jänniä yksityiskohtia. Kaikkia tavaroita voi kokeilla, hattuja pukea, työkaluja ottaa käteen, ruokia syödä ja vempeleitä testata. Löytyypä talosta oikea piirustustaulu ja retropelikonekin!

Pelialue on myös sen verran laaja, ettei tutkittava lopu ihan yhden pelikerran aikana. Talossa on useampi kerros, autotalli ja pihakin.

Eläinten etsiminen ei ole liian vaikeaa eikä peli sisällä tavoitteita tai pistelaskua, joten se sopii pienemmillekin lapsille. Arvioisin ikähaitariksi noin 2-5 vuotta.

Tarkkaavaisuutta kuitenkin tarvitaan, mikäli eläimiä haluaa löytää. Jos pelihahmollaan viilettää ympäriinsä liian nopeasti, voivat sängyn takana pilkottavat pupunkorvat tai puussa sojottava pesukarhun häntä jäädä huomaamatta!

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Puhetta tai tekstiäkään pelissä ei juuri ole. Mitä nyt etsijä laskee aina ennen pelin alkua englanniksi 3,2,1.

VINKKI: Jos vanhempi on mukana vinkkailemassa ja sanoittamassa peliä, saa taaperokin pelistä varmasti etsimisen ja löytämisen riemua. Samalla voi opetella vaikkapa eri eläinten ja kodin esineiden nimiä.

VINKKI 2: Taaperoa isommat lapset voivat taas opetella numeroita ja kirjaimia työhuoneesta löytyvien tietokoneen ja printterin avulla. Kalenterista löytyy myös kulloinenkin päivämäärä, mutta tämä on englanniksi.

Katso pelin traileri!

 Kategoriat:Sovellukset

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: