Pandan kokkailupelissä lapset loihtivat makoisia annoksia

Herttaiseen Dr. Panda -sarjaan kuuluva ravintolasovellus Restaurant 2 päästää lapset huseeraamaan keittiöön yhdessä pandakokin kanssa.

Pelin idea on pyörittää ravintolaa. Asiakkaiksi saapuu eläinhahmoja, jotka esittävät tilauksen (ruoan kuva tulee puhekuplaan asiakkaan pään ylle), ja panda ryhtyy lapsen avustuksella kokkailupuuhiin.

Keittiössä pääsee värkkäämään keitoksia hellalla sekä käyttämään muun muassa uunia ja tehosekoitinta – eli juuri niitä kiehtovimpia vehkeitä, joihin ei kotona ole oikeasti lupa yksin koskea.

Työvaihe kerrallaan syntyvät keitot, pitsat, pastat ja salaatit.

Kun ruoka on valmis, se tarjoillaan asiakkaalle, joka on sitä tyytyväisempi, mitä lähempänä ape on alkuperäistä tilausta. Lopuksi likaiset astiat pyyhkäistään pois ja asiakas maksaa. Sitten kaikki alkaa alusta toisen ruokalajin kanssa.

Peli ei ole vapaata leikkiä, vaan päämääränä aina yhden annoksen tekeminen.

Asiakkaat esittävät toiveita siitä, miten ruoka pitäisi valmistaa, mutta ohjat ovat pelaajan käsissä. Kaiken voi tehdä ihan hassustikin, maustaa vaikka ruokia niin että kokkikin aivastelee tai laittaa sekaan ihan vääriä aineksia.

Lopputulos on asiakkaan mielestä sitten makoisa tai aivan kauhea. Mielipide näkyy ruokailijan ilmeestä, mutta sillä ei loppujen lopuksi ole suurta väliä, sillä pisteitä pelissä ei lasketa.

Pelissä ei ole sovelluksen sisäisiä ostoja eikä kolmannen osapuolen mainoksia liioin. Dr. Pandan omia sovelluksia mainostetaan aloitusnäkymässä.

Arvioisin, että eniten pelistä saavat irti noin 3–6-vuotiaat. Nuorimmat saattavat alkuun tarvita aikuisen apua, sillä jotkut työvaiheet eivät ehkä aukea ihan pelkällä summittaisella tökkimisellä.

Jos Pandan puuhat kiinnostavat, kurkkaa myös muut testaamamme Dr. Panda -pelit.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda Restaurant 2
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda Restaurant 2
Peli on tarjolla myös Amazon App StoressaKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *