Joulusovellus: Virtuaalimökin ikkunasta voi kurkistaa sisään kuin tonttu

iPadin tai iPhonen omistajat pääsevät nyt joulun aikaan kokeilemaan tontun hommia.

Mobo Kidsin kehittämässä lisätyn todellisuuden sovelluksessa pääsee tutkimaan hauskaa joulutaloa ja kurkistelemaan sen ikkunoista sisään kuin tonttu konsanaan.

Mökin ikkunaluukut aukeavat tökkäämällä, ja sisältä paljastuu tonttuja ja eläimiä puuhailemassa, leikkimässä, tanssimassa tai jopa vessassa istumassa.

Taloa tutkitaan kännykän tai tabletin näytön läpi niin, että mökki näyttäisi leijuvan oikeasti tilassa, missä pelaaja on.

Itse testailimme peliä olohuoneessamme, mutta yhtä hyvin mökin voi pystyttää vaikka pihallekin, kunhan sitä varten ruudulla näkyy jokin tasainen alusta.

“Meidän olkkarissa sataa lunta!”

Lisäksi ympärillä on hyvä olla vähän tilaa, sillä sovellusta tutkiakseen täytyy liikkua. Virtuaalimökkiä voi kiertää ympäri ja sitä voi katsella ihan läheltä tai hieman etäämmälle astelemalle. Pelkästään sohvalla ei siis kannata istua.

Sovellus on yksinkertainen, pelattavaa ei oikeastaan ole, vaan tarkoitus on lähinnä tökkiä ja katsella. Erillisistä nappuloista mökkiin saa jouluvalot, lumisateen tai savun tupruamaan piipusta.

Peli ei sisällä lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksia. Se on suunnattu alle 5-vuotiaille eikä alaikärajaa mielestäni ole, jos aikuinen on mukana auttamassa pelin kanssa alkuun ja esittelemässä mökkiä.

Sisältöä ei pelissä tosiaan ole kauhean paljon, mutta ihan hauskan leikkihetken tämän kanssa saa varmasti aikaiseksi vaikkapa pukkia kylään odotellessa.

Myös talvisella metsäretkellä tämä voi olla lapselle satumainen yllätys!

Katso pelin esittelyvideo

Voit hankkia pelin iPhonelle tai iPadille tästä: AR Christmas House
Sovellus vaatii toimiakseen iOS 11.0-päivityksen

 

Kiinnostaako lisätty todellisuus? Lue myös:
Pikku toukka paksulainen seuraa lasta minne vainKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: