Toca Bocan tallilla pääsee hoivaamaan ja kilpailemaan

Ihhahhaa!! Toca Life: Stable on pienten heppahöpsöjen unelmien täyttymys. Pelissä pääsee paitsi ratsastamaan myös hoitamaan hevosia, puuhailemaan tallissa tai vaikka kilpailemaan esteratsastuksessa kaverin kanssa.

Pelissä voi myös koota oman esteratansa tai shoppailla kaupasta heppatarvikkeita mielin määrin – ihan ilmaiseksi tietenkin. Lisäostoja tai kolmannen osapuolen mainoksiahan Toca Bocan peleissä ei olekaan.

Kyseessä on siis niin sanottu nukkekotisovellus, jonka avulla pelaajat saavat leikkiä roolileikkejä mielensä mukaan, yksin, kaksin tai vaikka porukalla omia hahmojaan sormella liikuttaen.

Toca Life -pelit ovat moderni versio nukkekoti- tai paperinukkeleikeistä. Olemme aiemmin testanneet muun muassa sarjan loma-, kaupunki- ja sairaalapelit.

Sovellukset ovat toimintaperiaatteeltaan keskenään samanlaisia, mutta ne sijoittuvat erilaisiin ympäristöihin.

Ympäristöt mahdollistavat täysin vapaan leikin. Tarjolla on laaja valikoima pelihahmoja, joiden joukosta jokainen löytää takuulla omanlaisensa. Hahmoja voi syöttää, juottaa ja pukea. Ne käyvät parturissa, lääkärissä ja juhlissa. Joskus ne joutuvat putkaan tai järjestävät teatteriesityksen. Vain lapsen mielikuvitus on rajana.

VINKKI: Toca Life: Stable sisältää muiden sarjan pelien tapaan mahdollisuuden omien videoiden tekemiseen. Kannusta lasta luomaan oma elokuvansa vuorosanoineen ja näyttelijöineen!

Lue Viihdevintiöiden jutut sarjan peleistä!

Voit hankkia iOS-laitteellesi tästä: Toca Life: Stable
Androidille peli löytyy täältä: Toca Life: StableKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *