Pikku toukka paksulainen löytyy kohta teidänkin kotipihaltanne – luvassa lisätyn todellisuuden peli

Pokémon Gon hurjan suosion vanavedessä markkinoille on pikku hiljaa tulossa muitakin lisätyn todellisuuden pelejä. Ilokseni huomasin, että osansa saavat myös aivan pikkuisimmat diginatiaiset.

Todella laadukkaita Pikku toukka paksulainen -sovelluksia tekevä StoryToys on ilmoittanut julkaisevansa Toukasta lisätyn todellisuuden pelin. Asiasta kertoi Techcrunch.com.

Ja katsokaa nyt, miten söpöä!

Esittelyvideon perusteella näyttää, että peli on hengeltään hyvin samanlainen kuin aiemmin julkaistu My Very Hungry Caterpillar -peli.

Erona aiempaan on vain se, että virtuaalitoukkaansa saa leikittää, syöttää ja kasvattaa oikeassa maailmassa pelilaitteen ruudun läpi katsoen.

Ainakin päällisin puolin homma vaikuttaa tosi hauskalta! Toukkaleikit saa pystyyn vaikka kotipihalle, autoon tai leikkipuistoon.

Tällaisen lisätyn todellisuuden sovelluksen avulla tarinat ja leikit voivat muuttua yksilöllisesti sen mukaan, missä milloinkin satutaan olemaan ja tutuistakin paikoista voi löytää uusia satumaisia puolia. Ainakin tämän on Pokémon Go jo todistanut.

Vielä ei ole tietoa, koska matopeli julkaistaan. Odotellessa kannattaa tutustua muihin ihaniin Eric Carlen kirjoihin perustuviin peleihin, jotka sopivat erinomaisesti alle 5-vuotiaille lapsille.Kategoriat:Yleiset artikkelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *