Tökkimistä ja täppäilyä – värikkäässä pikkulasten pelissä napataan kaloja sormin

Tästä ei pelaaminen paljon helpommaksi voi muuttua! Yksinkertaisessa Comomola Tap Tap Ocean -pelissä napataan näytöllä uivia kaloja sormella tökkäämällä.

Tarkoitus on saada kullakin tasolla kasaan mahdollisimman monta värikästä pikkukalaa ilman, että sormi osuu isoon petokalaan tai ruudun hetkellisesti sumentavaan mustekalaan.

img_3700

Tasot vaikeutuvat vähitellen ja haastetta tulee lisää. Jos kalatavoite ei täyty, ei haittaa. Aina voi kokeilla uudestaan. Myös aikaisempia kenttiä saa pelata omaan tahtiinsa niin paljon kuin haluaa.

Pelaaminen on niin helppoa, ettei pieninkään pelaaja varmasti tarvitse vanhemman apua, ainakaan tekniikan suhteen.

Peli ei suoranaisesti opeta mitään, mutta erilaisten kohteiden tunnistamista ja laskemistakin siinä varmasti tulee pelaamisen ohella treenattua.

img_3695

Peli on tunnelmaltaan rauhallinen ja iloinen. Se sopii siksi myös ihan pienille lapsille.

Ainoa miinuspuoli aivan pienimpiä ajatellen on pistelasku, joka saattaa stressata joitain lapsia. Kyseessä ei siis ole niin sanottu vapaan leikin sovellus, vaan tavoitteellinen peli, jossa on alku ja loppu sekä mahdollisuus epäonnistumiseenkin.

Jos kaloja saa tökättyä vain vähän tai sormi osuu aina mustekalaan, saattaa hermostumisia tai turhautumisen tunteita syntyä.

img_3696

Kalapeli pitääkin haasteista pitävän ja epäonnistumisista lannistumatoman lapsen otteessaan. Jollekin toiselle pikkuiselle peli voi taas olla stressaava.

Toki pelin avulla päästään keskustelemaan ja harjoittelemaan sitä ihan oikeaa, isojen pelaamista, mihin kuuluvat myös epäonnistumiset.

img_3701

Suosittelen peliä noin 3-6-vuotiaille. Isompien mielestä peli on varmasti jo vähän tylsä.

Comomola Tap Tap Ocean ei sisällä lisäostoja eikä kolmannen osapuolen mainoksia. Se on saatavilla tällä hetkellä Applen laitteille. Pelailimme peliä itse iPhonella, mutta tabletilla kokemus on varmasti vieläkin hauskempi, koska kaloihin osuu isolla ruudulla helpommin.

Katso pelin traileri

Voit hankkia pelin iOS-laittellesi tästä: Comomola Tap Tap Ocean Kategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: