Kesäisiä veneilypelejä pienille purjehtijoille

Venetouhuja voi fiilistellä myös sovellusten avulla. Kokosin viisi erityyppistä veneilypeliä, jotka tuovat kesäisen mielen silloinkin, kun sää ei ulkona näytä kesältä.

Kaikki pelit sopivat iPhonelle tai iPadille. Suurin osa löytyy myös Android-laitteille.

IMG_3764.PNG

Ketun kanssa kalassa

Pienille lapsille sopivassa Kapu Kalassa -veneilysovelluksessa lähdetään ketulle kalakaveriksi. Pikku paattia pääsee itse ajamaan ja kaloja narraamaan. Askarteluhenkeä peliin tuo osio, jossa saa suunnitella oman vieheen.

Lue pelistä lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteeseesi tästä: Kapu Kalassa
Androidille peli löytyy täältä: Kapu Kalassa

img_2290

Rauhallisesti unten maille

Kapteeni Roo Roon kanssa ei koeta jännittäviä seikkailuja, vaan hiiren purjevene seilaa kohti unten maita. Rauhoittavassa unisovelluksessa on seesteinen tunnelma, vähän värejä ja rauhallinen äänimaailma. Kokonaisuus on enemminkin taiteellinen kuin viihdyttävä.

Lue pelistä lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Captain Roo Roo’s Lullaby Dream Adventure

IMG_4593.PNGKoiran hauskat veneet

Aina värikäs ja humoristinen Sago Mini päästää ruoriin Harvey-koiran, jonka kanssa veneily sopii kaikkein nuorimmillekin pelaajille. Peli on helppo ja suoraviivainen. Veneistä on mistä valita, ja seikkailut eivät ole liian jännittäviä.

Lue pelistä lisää

Voita hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Boats
Android-laitteille peli löytyy täältä: Sago Mini Veneet

img_2591

Merirosvoja!

Piraattipelissä merille lähdetään aarteen perässä. Pelaaminen on helppoa ja sopii siksi pienimmillekin. Lopussa on kuitenkin hitusen jännitystä, joten aivan pikkuisimmille peli voi olla liian jännittävä.

Lue pelistä lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Comomola Pirates
Androidille peli löytyy täältä: Comomola Pirates

img_0224

Masa Mainion eriskummalliset purtilot

Nyt ei tarvitse tyytyä perinteiseen purje-, diesel- tai höyrylaivaan. Osista kokoamalla syntyy jos jonkinlaista vesipeliä. Itse koottu kokonaisuus maalataan ja testataan toki myös. Peli on kesäinen, yksinkertainen ja Masa Mainio hahmona mainio.

Lue pelistä lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Mulle Meckin veneetKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: