5 hauskaa peliä lapsille – nappaa tästä tekemistä lomalaisen kännykkään ja tablettiin

Lomalla on hyvin aikaa rentoutua myös pelaten. Kokosin testaamistamme peleistä kombon, josta löytyy kivaa tekemistä monenlaiseen makuun.

Kaikki listan pelit toimivat ilman nettiyhteyttä ja ovat siis oivaa puuhaa myös auto- tai lentomatkalle. Ne sopivat noin 3-7-vuotiaille.

1. Lastenkutsut omilla säännöillä

Pannaanko pystyyn kunnon kemut? Iloiset eläinhahmot hupsuttelevat pukeutumalla, herkuttelemalla ja kokkaamalla värikkäässä Nampa Party -maailmassa. Tee smoothie vaikkapa pitsasta ja karkeista, tai kokoa maailman suurin hampurilainen! Kaikki onnistuu muutamalla sormen tökkäisyllä.

Takuulla turvallista ja kivaa pelattavaa pienimmille lapsille!

Lue lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Nampa Party

 

img_1686

2. Ihan oma minikaupunki

Ihan pienimmille suunnattu Sago Mini -sovellus mahdollistaa unelmakaupungin suunnittelun. Pelaaminen käy sormella kuvakkeita tökkimällä. Näytön summamutikassa painelukin tuottaa tuloksia. Paperinukkemaisilla eläinhahmoilla voi leikkiä itse tehdyssä maisemassa vaikka kaverin kanssa yhdessä.

Lue lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesti tästä: Sago Mini Town
Androidille peli löytyy täältä:
Sago Mini Kaupunki

 

img_2692

3. Askartele kivistä ja kukista

Tästä ei piirustussovellus parane! Piirtämisen lisäksi taidetta voi tehdä oikeannäköisillä luonnon elementeillä kuten kukilla, kivillä ja ötökäillä. Myös valokuvata saa. Pienimmän tekevät yksinkertaisia palapelejä mallin mukaan. Isommat suunnittelevat omia teoksiaan ja ehkä vievät ideansa mukanaan ulos, ihan oikeaankin luontoon.

Lue lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Montessori Preschool Summer 123 Kids Fun
Androidille sovellus löytyy täältä:
123 Kids Fun Summer Montessori

img_18514. Tee-se-itse huvipuisto

Huvipuistoreissun voi elää uudestaan kotona ihan oman huvittelupaikan suunnittelemalla. Laitteet liikkuvat oikeasti ja niiden kyytiin pääsee itsekin! Huvipuistossa voi laittaa pystyyn myös roolileikin paperinukkemaisia eläinhahmoja liikuttelemalla. Peli sopii noin 3-7-vuotiaille.

Lue lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Pango Build Park
Androidille peli löytyy täältä: Pango Build Park

 

img_2313

5. Aivopähkinää pikku koodarille

Jos kesälomalla haluaa välttämättä oppia jotakin, voi senkin tehdä leikin avulla. Kilpa-autopelissä pikkuautoa ohjataan läpi erilaisten ratojen yksinkertaisia kääntymiskäskyjä antamalla. Radat vaikeutuvat vähitellen, pähkäilyn lomassa oppii koodauksen alkeita. Peli sopii kiinnostuksen ja keskittymiskyvyn mukaan noin 4-8-vuotiaille.

Lue lisää

Voit hankki pelin iOS-laitteellesi tästä: Code Karts
Androidille sovellus löytyy täältä: Code KartsKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: