Vanha kunnon kauppaleikki

img_0441Toca Bocan kauppasovellus on niitä ihan ensimmäisiä meille ladattuja lastenpelejä.

Testitenava leikki pienempänä kauppaleikkejä ihan alvariinsa. Olen vuosien varrella tullut ostaneeksi näkymättömällä rahalla varmaan koko lastenhuoneen ja puolet omista tavaroistanikin.

Lelujen lisäksi käytiin kauppaa sitten myös virtuaalisesti.

Toca Storessa pelaaja saa olla kauppias, joka ensin valitsee katalogista liikkeeseensä myytävät tuotteet. On ruokia ja leluja ja hammasharjoja ja ties mitä.

Kun hyllyt ovat täynnä, kehottaa sovellus kutsumaan asiakkaan eli vanhemman tai kaverin toiselle puolelle pädiä tai kännykkää.

Asiakkas raahaa haluamiaan tuotteita kassalle, ja pieni myyjä lyö hinnan koneeseen. Sitten asiakas ojentaa sopivan määrän kolikoita ja laittaa ostoksen kassiinsa.

Peli on todella yksinkertainen, mutta se toimii! Kauppaleikin tiimellyksessä voi oppia muutaman numeronkin, mutta se ei ole pääasia. Hauskinta pelissä on se, että sitä voi pelata yhdessä.

Peli sopii erinomaisesti esimerkiksi matkoille, sillä tavallisesti aika paljon leluja vaativa kauppaleikki siirtyy nyt kätevästi paikasta toiseen kännykän mukana.

Pelissä ei ole kolmannen osapuolen mainoksia, mutta Toca Bocan oma mainos killuu juuri kassakoneen napin vieressä aina aika ajoin (katso kuva).

VINKKI: Peliä voi pelata myös yksin. Ainakin meillä kolmivuotias oli siitä pitkään ihan pähkinöinä ennen kuin tajusin, että pelaajia voikin olla kaksi.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Toca StoreKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: