Söpö pikkulasten sovellus on sukua netin kissavideoille

Kissavideoiden pieni ystävä tykästyy takuulla ainakin aiheen puolesta myös suloisen kissanpennun tähdittämään sovellukseen.

Useita erilaisia lastensovelluksia julkaisseen Fox and Sheep -pelifirman Little Kitten -kissapelissä seurataan interaktiivisen kisun elämää.  Kyseessä ei ole suoranaisesti lemmikinhoitopeli vaan enemminkin laajennettu kissavideo, missä kisulle saa sattumaan koko ajan jotain hassua.

img_0380

Peliympäristönä on kissan kotitalo. Leikkihuoneen esineitä koskettamalla kissa pääsee esimerkiksi ajelemaan leikkiautolla, lentämään lelulentokoneella ja skeittamaan. Sängyllä sen saa tekemään hyppytemppuja, joista palkinnoksi saatuja keksejä kissalle voi syöttää.

Leikkihuoneessa on paljon leluja, jotka reagoivat lapsen kosketukseen. Siellä on myös piirtotaulu, johon pelaaja pääsee omalla sormella piirtelemään taidetta.

Leikkihuoneen lisäksi kissanpentu pääsee myös eteiseen, jonka seinällä olevia tauluja koskettamalla lapsi voi katsella kissavalokuvia ja -videon.

img_0389

img_0381

Realistisen näköinen kissa toimii pelissä kivasti. Sovelluksessa on paljon humoristisia oivalluksia ja hauskaa löydettävää.

Käytettävyydeltään Little Kitten on paikoin kuitenkin jäykkä eikä kissa reagoi kosketukseen aina kovin sulavasti. Tämä voi aiheuttaa lapsessa turhautumista sekä epätietoisuutta siitä, miten jotkut pelien osiot toimivat. Toivottavasti nämä ongelmat ratkeavat ajan mittaan peliin tehtävien päivitysten myötä.

Peli on suunnattu alle 5-vuotiaille. Se on kiltti, rauhallinen ja mainokseton. Lisäksi se on mielestäni kivan monipuolinen ja persoonallinen.

img_0377

VINKKI: Piirto-osiossa voi harjoitella lapsen kanssa värien yhdistämistä tyyliin mitä väriä saadaan, kun yhdistetään sinistä ja keltaista.

VINKKI 2: Vanhempi voi säätää asetuksista kissan nukahtamaan tietyn peliajan jälkeen. Tällöin kissa menee haukotellen vuoteeseen, valot sammuvat ja alkaa rauhoittava musiikki. Tämä on hyvä tapa saada lapsi pois pelin äärestä: ”Kissa meni nukkumaan. Nyt meidänkin on aika tehdä jotakin muuta.”

Katso pelin traileri

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Little Kitten – My Favorite CatKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: