5 sovellusta nuorelle avaruusseikkailijalle

Avaruusaiheisia lastenpelejä on paljon. Omat avaruuspelinsä on niin vähän summassa laitetta tökkivälle taaperolle kuin tietoa janoavalle koululaisellekin.

Sovellusta valitessa kannattaa ottaa huomioon lapsen ikä ja taidot.

Suurin osa avaruusaluksista kulkee sormella raahaamalla, mutta löytyypä joukosta yksi äänellä ohjattavakin alus!

img_0292

1. Sago Mini Space Explorer

Sago Minin avaruuspeliä osaa taaperokin pelata. Koirahahmoa liikutetaan avaruudessa yksinkertaisesti sormella vetämällä. Ruudulla näkyviä asioita tökkiessä löytyy kivoja ääniä ja animaatioita ihmeteltäväksi. Peli on värikäs, kiltti ja humoristinen.

Lue lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Space Explorer
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini Space Explorer

img_0295

2. Dr. Panda in Space

Leikki-ikäisille tarkoitetussa Dr. Pandan avaruuspelissä alusta liikutetaan helposti sormella. Avaruudessa lentelyn lisäksi lapsi saa tuunata itse avaruusaluksen ulkonäköä sekä lennättää pandahahmoa planeetalta toiselle auttamaan eläinkavereitaan näiden pulmissa.

Lue lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda in Space
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda in Space

img_0296

3. Bamba Space Station

Millaista olisi elämä avaruusasemalla kaukana vieraassa galaksissa? Bamban vapaan leikin avaruuspelissä ollaan avaruusaseman sisällä. Huoneita on useita ohjaamosta keittiöön ja uima-altaaseen. Pelihahmot kannustavat roolileikkeihin, ja huoneista löytyy tutkittavaa ja kokeiltavaa. Suosittelen peliä noin 3-7-vuotiaille.

Lue lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Bamba Space Station

img_0288

4. Avaruustaksi (Pikku Kakkosen sovellus)

Myös Pikku Kakkosen monipuolisesta sovelluksesta löytyy avaruuspeli. Avaruustaksissa kuskataan matkustajia planeetalta toiselle. Peli on aiemmin mainittuja sovelluksia hieman haastavampi, sillä kun avaruusaluksesta loppuu polttoaine, peli loppuu. Leikki ei siis ole täysin vapaata, vaan tasaisin väliajoin pitää muistaa käydä tankkaamassa. Peli on ilmainen.

Lue lisää

Voit hankkia Pikku Kakkosen sovelluksen tästä: iOS, Android

img_0303

5. Space by Tinybop

Jos söpöt eläimet eivät ole se juttu, vaan pikku tutkija haluaa selvittää avaruuden saloja realistisesti, kannattaa harkita Tinybopin tutkimissovellusten sarjaan kuuluvaa avaruusappia. Pelissä pääsee itse tarkkailemaan planeettojen pintaa, näkemään taivaankappaleiden kiertoradat sekä kokeilemaan painovoimaa. Peli sopii eskarilaisille ja koululaisille.

Lue myös muista Tinybopin tutkimissovelluksista 

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Space by TinybopKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: