5 sovellusta nuorelle avaruusseikkailijalle

Avaruusaiheisia pelejä on paljon. Kokosin tarjonnan joukosta nipun kivoja avaruuspelejä lapsille.

Omat pelinsä löytyy niin vähän summassa laitetta tökkivälle taaperolle kuin tietoa janoavalle koululaisellekin. Valita kannattaa siis lapsen iän ja taitojen mukaan!

Avaruuspeli lapsille

1. Sago Mini Space Explorer

Sago Minin avaruuspeliä osaa taaperokin pelata. Koirahahmoa liikutetaan avaruudessa yksinkertaisesti sormella vetämällä. Ruudulla näkyviä asioita tökkiessä löytyy kivoja ääniä ja animaatioita ihmeteltäväksi. Peli on värikäs, kiltti ja humoristinen.

Lue lisää

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Space Explorer
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini Space Explorer

viihdevintiöt

2. Dr. Panda in Space

Leikki-ikäisille tarkoitetussa Dr. Pandan avaruuspelissä alusta liikutetaan helposti sormella. Avaruudessa lentelyn lisäksi lapsi saa tuunata itse avaruusaluksen ulkonäköä sekä lennättää pandahahmoa planeetalta toiselle auttamaan eläinkavereitaan näiden pulmissa.

 

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Dr. Panda in Space
Androidille peli löytyy täältä: Dr. Panda in Space

img_0296

3. Bamba Space Station

Millaista olisi elämä avaruusasemalla kaukana vieraassa galaksissa? Bamban vapaan leikin avaruuspelissä ollaan avaruusaseman sisällä. Huoneita on useita ohjaamosta keittiöön ja uima-altaaseen. Pelihahmot kannustavat roolileikkeihin, ja huoneista löytyy tutkittavaa ja kokeiltavaa. Vain mielikuvitus on rajana! Suosittelen peliä noin 3-7-vuotiaille.

Lue lisää

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Bamba Space Station

img_0288

4. Avaruustaksi (Pikku Kakkosen sovellus)

Myös Pikku Kakkosen monipuolisesta sovelluksesta löytyy avaruuspeli. Avaruustaksissa kuskataan matkustajia planeetalta toiselle. Peli on aiemmin mainittuja sovelluksia hieman haastavampi, sillä kun avaruusaluksesta loppuu polttoaine, peli loppuu. Leikki ei siis ole täysin vapaata, vaan tasaisin väliajoin pitää muistaa käydä tankkaamassa. Peli tarjoaa siis myös haastetta! Lisäksi se on ilmainen.

Lue lisää

Voit hankkia Pikku Kakkosen sovelluksen tästä: iOS, Android

avaruuspelejä lapsille

5. Space by Tinybop

Jos söpöt eläimet eivät ole se juttu, vaan pikku tutkija haluaa selvittää avaruuden saloja realistisen tuntuisesti, kannattaa harkita Tinybopin tutkimissovellusten sarjaan kuuluvaa avaruusappia. Pelissä pääsee itse tarkkailemaan planeettojen pintaa, näkemään taivaankappaleiden kiertoradat sekä kokeilemaan painovoimaa. Peli sopii eskarilaisille ja koululaisille.

Lue myös muista Tinybopin tutkimissovelluksista!

Voit hankkia sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Space by TinybopKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Opetuspelit, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: