Ryhmä Haun uusi koira on Tracker – suomeksi Valpas

img_2299Ryhmä Hau -peli se vain hamuaa meiltä roposia kerta toisensa jälkeen. Ja mehän maksamme, sillä vaikka pahin pentuhuuma on 6-vuotiaalla jo takana, on Ryhmä Hau vieläkin aika kova juttu.

Ryhmä Hau -peliin tuli ennen joulua jälleen uusi kenttä. Ja uusi koira!

Isokorvainen Tracker, suomalaiselta nimeltään Valpas asuu viidakossa. Sen erikoistaito on superhyvä kuulo ja se puhuu espanjaa. Uudessa kentässä se seikkailee yhdessä Kajan kanssa.

Nickelodeonin Paw Patrol Rescue Run -peli on ollut meillä käytössä jo lähes pari vuotta. Pelissä juoksutetaan koiria, kerätään luita ja tehdään erilaisia tehtäviä. Viimeksi pulitin pari lisäeuroa, jotta saisimme peliin silloisen uutuuden, Haltin. Nyt sitten oli Trackerin vuoro.

Sovellus tuntuu lisäkenttineen aika kalliilta, mutta melkein mukisematta minä sen pari euroa tähän taas lisää tuhlasin. Peli on kuitenkin ihan jees ja lapsi erittäin täpinöissään.

Paw Patrol poikkeaa monista muista pelaamistamme peleistä sillä tavalla, että siinä puhutaan englantia ja siinä mainostetaan lisäostoja (näitä uusia kenttiä).

Olen periaatteistani huolimatta kuitenkin päätynyt hankkimaan pelin Testitenavalle, koska se on muuten laadukas.

Valpas nähdään Pikku Kakkosessa, Ryhmä Haun uusissa jaksoissa, jotka strattaavat 6.8.2017. Uutta koiraa ei kuitenkaan kuulu heti kauden aluksi, vaan Valpas liittyy joukkoon seitsemännessä jaksossa.

Lue myös:

Pienet koirat konsteillaan kielimuurin hajottaa
Ryhmä Haun uusi pentu!

Voit ladata Ryhmä Haun:
iPadille: Paw Patrol – Rescue Run HD
iPhonelle: Paw Patrol – Rescue Run
Saatavana myös Android-laitteilleKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: