Mölleihin tuli lisää pelattavaa – 60 uutta kenttää

Nyt se on tapahtunut. Mölleihin on saatu kauan kaivattua lisäpelattavaa. Mikä mahtava (ilmainen) joululahja!

Sekä Satumetsässä että Konekartanossa on kummassakin nyt 30 uutta kenttää. Ihan uutta maailmaa ei näiden kahden lisäksi vielä saatu, mutta paljon silti. Yhteensä sokkeloita on nyt noin 100.

Lisäpelattavan lisäksi myös pelin karttanäkymän visuaalinen ilme on uudistunut. Tarjolla on oikoreittejä, joten jokaista kenttää ei ole pakko päästä läpi edetäkseen Satumetsästä Konekartanoon.

Tämä on näin vanhemman näkökulmasta kiva juttu. Lapsi tietysti haluaa saavuttaa seuraavan tason mahdollisimman nopeasti, mutta koko ajan ei voi pelata, vaikka tavoite mielessä olisikin.

Oikoen eteneminen käy hieman vauhdikkaammin, ja jälkeen jääneitä ratkaisemattomia pulmia voi palata katsomaan myöhemmin.

img_4143

Elder Goo – Möllit on Pikku Kakkosen julkaisema ja Zaibatsu Interactiven kehittämä nokkeluutta vaativa ongelmanratkaisupeli, jota voi pelata joko yksin tai yhdessä. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille.

Pelin idea on kuljettaa neljä pelihahmoina toimivaa ”Mölliä” ulos kultakin pelitasolta esteitä ratkoen.

Möllit sopii kaikille suurin piirtein neljästä ikävuodesta ylöspäin. Eniten pelistä saa mielestäni irti yhdessä lapsen kanssa pelaamalla.

IMG_5902

MUISTA MÖLLIEN ERIKOISTAIDOT: Jos etenemisesi takkuaa, kannattaa miettiä Möllejä yksilöinä. Löytämisen ilo on ihanaa, joten lapselle ei heti kannata paljastaa kaikkea.

Spoilerivaroitus! Älä lue seuraavaa kappaletta, jos haluat pitää yllätyksen itselläsikin.

Tässä vanhemmalle vinkkiä varmuuden vuoksi: Sininen mölli voi liikuttaa esteitä, pinkki rikkoa hämähäkinseittejä ja keltainen voi sytyttää tulipalon sekä imaista köynnöksestä kiinni vetääkseen sitä. Vihreä sammuttaa nuotion sekä pujahtaa pienistä koloista.

Viimeksi mainittu taito on ratkaiseva niissä ainakin itselleni kaikkein hankalimmissa kentissä.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Möllit
ja Androidille tästä: MöllitKategoriat:3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, 7–8-vuotiaille, 9-12-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Sovellukset, Yleiset artikkelit

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *