Sängyn alla vaaniva hirviö yllättää pikkulapset paketilla

Lastenhuoneeseen piiloutunut monsteri ei hirvitä, jos siltä saa lahjan. Hyvin yksinkertaisen Surprise Monster -pelin idea on etsiä hirviötä ja avata sitten tältä saatu värikäs paketti.

img_2139

Sovellus sopii hyvin 2-4-vuotiaille lapsille, sillä pelaaminen tapahtuu helposti vain ruutua tökkimällä.

Aloitusnäkymässä on tyhjä huone. Lapsen tehtävä on esineitä tökkimällä etsiä hirviötä lipaston laatikoista, sängyn alta, taulujen takaa ja muista hyvistä piiloista. Kun hirviö löytyy, ojentaa se lapselle lahjapaketin. Lahjapaperit ”revitään” ruutua naputtamalla ja paketista paljastuu lelu.

img_2141

Kun piilosta on leikitty tarpeeksi kauan, ja huone on täynnä leluja, hirviö alkaa juhlia ja peli loppuu. (Alkaakseen taas alusta.)

Yksinkertaisuudestaan huolimatta sovellus on hauskaa ajanvietettä toistosta tykkääville pikkulapsille. Hirviön etsimisen lisäksi huoneessa voi tökkiä lahjaksi saatuja leluja ja saada ne ääntelemään ja liikkumaan. Eri pelikierroksilla lelut asettuvat myös eri paikkoihin ja hirviö löytyy eri piiloista, joten kokemus ei koskaan ole aivan samanlainen.

Leikkiä säestää letkeä musiikki, puhetta tai tekstiä pelissä ei ole. Hirviö kuitenkin kolistelee vinkiksi etsijälle piilostaan sen verran, että pikkuisinkin löytää varmasti lopulta piiloutujan.

img_2144

Itse pidän kovasti hirviöaiheisista peleistä. Ne toivat aivan pikkuisenakin sopivassa määrin jännitystä ”kauhua ja isojen juttuja” kaivanneelle lapselle. Lisäksi aseistariisuvan söpöistä ja kilteistä pelimonstereista on helppo muistutella lasta illoin, kun piltti ei suostu unille sängyn alla luuraavien hirviöiden takia.

Lue myös muista testaamistamme kilteistä hirviöpeleistä.

VINKKI: Peliä  pelatessa lapsen kanssa voi jutella huoneesta ja lahjoista sekä opetella samalla esineiden nimiä. Myös käsitteet yllä, alla, takana ja edessä tulevat sovelluksen avulla tutuiksi.

Sovellus ei sisällä kolmannen osapuolen mainoksia tai lisäostoja.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Surprise Monster

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: