Eläinvauvojen pukeminen on turvallista ja luovaa tekemistä aivan pienimmille pelaajille

Testissä: Sago Mini Babies Dress Up

Sago Mini – Pikkuisten pukuleikit on todella helppokäyttöinen (ja ilmainen) lastenpeli, ja siksi se sopii nuorimmillekin pelaajille.

Hauskassa paperinukkesovelluksessa lapsi saa pukea neljää suloista eläinhahmoa.

img_1929Ensin valitaan sormella tökkäämällä hahmo, jota halutaan pukea: kissa, koira, lintu tai pupu. Sitten vain puetaan hahmolle vaatekaappiin ilmestyviä vaatteita sormella raahaamalla.

Eläimet kertovat ilmein ja elein, pitävätkö ne uusista vaatteistaan vai eivät. Puhetta tai tekstiä pelissä ei ole.

ilmainen lastenpeli

Kun asu on viimeistelty hatulla, silmälaseilla ja irtoviiksillä, siirrytään pukemaan seuraavaa hahmoa. Lopuksi koko eläinporukasta otetaan yhteiskuva, jonka voi halutessaan tallentaa pelilaitteen muistiin.

Pukuleikkien tuoksinassa voi paitsi päästää luovuuden valloilleen myös ottaa mukavalla tavalla vaatetukseen liittyvät tunneasiat lapsen kanssa puheeksi: ”Tykkäsikö koira hatusta? Mitähän pupu sanoisi tuosta kruunusta? Minkälaisista vaatteista sinä tykkäät?”

ilmainen lastenpeli

Sago Minien lailla tämäkin sovellus on turvallinen, mainokseton ja lisäostoton. Se on myös sukupuolineutraali: Eläimet voi pukea yhtä hyvin silinteriin ja supermiespukuun tai vaikka viiksekkääksi prinsessaksi.

Peli sopii mielestäni parhaiten noin 2-4-vuotiaille.

VINKKI: Lapselle voi antaa pieniä tehtäviä pyytämällä häntä pukemaan hahmot jonkin teeman mukaan, esimerkiksi juhla- tai naamiaisvaatteisiin.

Voit hankki sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Babies Dress Up
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini – Pikkuisten pukuleikit
Pelin saa myös Amazonin App StorestaKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, Ilmaiset, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *