Pokémon GO julkaistiin viimein Suomessa!

Kohuttu Pokémon GO on julkaistu virallisesti nyt myös Suomessa.

Nianticin kehittämä ja Nintendon julkaisema peli on herättänyt viimeisen viikon aikana paljon keskustelua mediassa, ja Pokémon-kouluttajiakin on vilissyt ainakin pääkaupunkiseudun kaduilla jo tovin. Näin siitäkin huolimatta, että peli on aiemmin ollut virallisesti julkaistuna vasta muutamassa maassa.

Enää ei tarvitse turvautua vippaskonsteihin sovelluksen saadakseen, vaan se löytyy App Storesta ja Google Playsta meilläkin.

Viihdevintiöt on ehtinyt kokeilla Pokémon-jahtia jo lukuisissa paikoissa Korkeasaaresta Jyväskylän Kompassille ja Leppävaaran Angry Birds -puistosta Riihimäen asemalle. Hyvin on löytynyt saalista, mutta Pikachu yhä uupuu!

Lue arviomme pelistä tästä.

Voit ladata sovelluksen iOS-laitteellesi tästä: Pokémon GO
Androidille peli löytyy täältä: Pokémon GOKategoriat:Yleiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *