Leffa: Uusi Ice Age on tuttua ja turvallista hönöilyä

Viidennessä Ice Age -elokuvassa aiemmista elokuvista tutut eläinhahmot yrittävät estää asteroidin iskeytymisen maahan. Tuttuun tapaan elokuvan hauskinta antia on Jyrsis-kurren sekoilu tammenterhonsa kanssa. Tällä kertaa orava lentää avaruuteen ja laittaa aurinkokunnan asiat uuteen uskoon.

Maailmanlopun ja yleisen hassuttelun lisäksi Ice Age: Törmäyskurssilla -elokuvassa käsitellään perhesuhteita. Mammutti-iskä ei tykkää tyttärensä itsenäistymishaaveista eikä ainakaan tämän sulhasesta.

img_0432

Vaikka elokuva oli tuttua ja turvallista Ice Age -hönöilyä, tuntui se aiemminkin näitä jääkausileffoja nähneelle paikoin vähän tylsältä. Viime aikoina on ilmestynyt monta parempaakin leffaa.

Kevään ja kesän aikana ensi-iltaan tulleista K7-lastenelokuvista Iso kiltti jätti, Pikku prinssi ja Zootropolis ovatkin syvällisempiä ja kiinnostavampia kuin Ice Age, mutta alle kouluikäiselle katsojalle Törmäyskurssilla toimii silti ehkä muita mainittuja elokuvia paremmin.

Toki elokuvassa on myös jännät kohtansa, mutta jännyydenkin puolesta se sopii paremmin pienille kuin esimerkiksi varsin hurja Zootropolis. Lisäksi se on paljon lyhyempi ja juoneltaan yksinkertaisempi kuin Iso kiltti jätti tai Pikku prinssi. Nämä seikat kannattaa ottaa huomioon, jos ohjelmistosta pitää valita leffa perheen pienimmille.

Kirjoitin Ice Age: Törmäyskurssilla -elokuvasta myös Media-avaimeen, josta löytyy juttua elokuvien myönteisistä sisällöistä sekä vinkkejä keskusteluun lapsen kanssa elokuvan jälkeen.Kategoriat:Leffat

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *