Nuori työkonefani pääsee hamsterin kanssa kaivuuhommiin

img_8140Mainion Sago Mini -sarjan työkoneaiheisessa lastensovelluksesa leikitään kaivureilla ja muilla isoilla masiinoilla. Tarkoitus on rakentaa taloja yhdessä eläinten kanssa.

Pelin aluksi valitaan rakennettava talo sekä se, millä koneella työtä halutaan ensin tehdä. Sitten hiekkaa aletaan kasata kuorma-auton kyytiin. Lopuksi ajelutetaan autoa Rosie-hamsterin kanssa läpi työmaan aina rakenteilla olevalle talolle saakka ja kipataan lasti. Kun talo on valmis, saa sitä vielä koristella ikkunoilla, kukilla, savupiipuilla ja vaikka laastareilla.

img_8145Peli sopii erinomaisesti noin 2–4-vuotiaille työkonefaneille. Nuorimmat tarvinnevat tosin aluksi aikuisen apua. Sovelluksen käyttely on kuitenkin helppoa eikä pelissä ole mainoksia tai muita vaarallisia nappuloita, joihin sormi voisi vahingossa sohia. Leikkiä saa vapaasti ilman aikarajoituksia. Päämääränä on vain hiekkatalon kokoaminen.

Mukavaa sovelluksessa on sen vaihtelevaisuus, työkoneiden käyttämisen lisäksi ajellaan myös autolla ja koristellaan taloja. Ainoa huono puoli on se, ettei ainakaan meillä äiti osannut nimetä kaikkia kojeita. Pelistä ei ollut apua, sillä puhetta tai tekstitystä ei ole.

img_8141

Jos kotona on työkonefani, kannattaa katsastaa myös toinen testaamamme työmaapeli Tiny Builders, joka sopii hitusen isommillekin lapsille. Sago Mineistä tykkäävät taas löytävät muut testaamamme sarjan pelit tästä linkistä.

Katso pelin traileri.

Vinkki: Keksikää lapsen kanssa pelatessa tarinoita. Kenen koti tästä tulee? Mihin hamsteri nyt ajelee? Minkälainen ääni tästä koneesta lähtee? 

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Trucks and Diggers
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini Trucks and DiggersKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, Pelit, Sovellukset

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *