Lintu kakkasi, kissa vaatii kylpyä – vauvanhoitoa perheen pienimmille

Eläimet ovat söpöjä, samoin vauvat. Kun pelissä on mukana eläinvauvoja, päästään söpöysasteikolla täyteen kymppiin.

Sago Mini Babies -pelissä hoidetaan pelisarjasta tuttujen eläinten vauvaversioita. Eläinipanoita syötetään, kylvetetään ja leikitetään. Pääseepä pikku pelaaja vaipanvaihtopuuhiinkin.

Sago Mini -sovellusten tapaan pelityyli on vapaa. Pelissä ei ole päämäärää eikä pistelaskua, vaan lapsi pääsee toteuttamaan roolileikkejään täysin mielensä mukaan.

Ensin valitaan eläinvauva. Vauvaa liikutellaan lastenhuoneessa ja pihamaalla. Tähdillä merkityissä kohdissa pääsee tekemään askareita kuten sovittamaan vauvalle vaatteita tai juottamaan sitä tuttipullolla. Mukana on kosolti lapsiin vetoavaa huumoria. Vauvat kakkaavat, sotkeentuvat ruokaan ja niitä voi roikottaa söpösti vaipoista.

Peli on suunnattu 2–5-vuotiaille. On ihan lapsesta kiinni, sykähdyttävätkö vauvanhoitopuuhat, mutta ainakin pelin avulla pääsee luontevasti keskustelemaan vauva-asioista, jos tilanne sattuu perheessä olemaan ajankohtainen.

Vauvapeli on myös oivallinen väline empatian ja hoivaamisen harjoitteluun.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: Sago Mini Babies
Androidille peli löytyy täältä: Sago Mini Babies
ja Windowsille täältä: Sago Mini BabiesKategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, Android, iOS (Applen laitteet), Pelit, Sovellukset, Windows Phone

Avainsanat:, ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: