Jouluisessa lastenpelissä koristellaan lumiukko

IMG_6861Joulun lähestyessä lapsille passaavat jouluiset ja talviset pelit. iOS-laitteilla pelailevalle alle 5-vuotiaalle yksi hyvä vaihtoehto on 123 Kids Fun -sarjan lumiukkopeli.

Peli on tyypillinen tuunauspeli. Valmiille lumiukolle saa klikkailla ja raahata valikosta silmiä, nenää ja suuta, hattua, töppöstä ja nappirivistöä. Valmiin yksilöllisen ukkonsa saa kuvata ja tallentaa laitteen kuvakansioon.

Mainoksia tai lisäostoja ei sovellus sisällä, mutta laitteelle asennetun sähköpostin kanssa kannattaa olla tarkkana. Valmiin kuvan voi näet postittaa kavereille nähtäväksi.

Jos lapsi pelaa kännykällä, jossa on vanhemman sähköposti ja sähköpostissa liuta valmiiksi tallennettuja osoitteita, ei tarvitse olla kummoinenkaan velhonalku postittaakseen vahingossa lumiukkokuvia vanhemman pomolle, asiakkaille ja työkavereille.

Meilikohdassa on lapsilukko, mutta ainakin 5-vuotias testihenkilö ratkaisi sen noin sekunnissa nähtyään äidin avaavan sen ensin.

Myös vanhemmille tarkoitetussa info-osiossa on muun muassa linkki firman Facebook-sivulle. Ei kovin vaarallinen asia, mutta ihan hyvä huomioida. .

Olemme aiemmin esitelleet myös kaksi muuta 123 Kids Fun -sarjan sovellusta: värityspelin ja musisointipelin.

Voit hankkia pelin iOS-laitteellesi tästä: 123 Kids Fun Snowman

 Kategoriat:1–2-vuotiaille, 3–4-vuotiaille, 5–6-vuotiaille, iOS (Applen laitteet), Pelit

Avainsanat:, , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: